Πέμπτη 18 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τους βολεύει όλους ο ΛΑ.Ο.Σ.

Γρηγοριάδης Κώστας

Το διάστημα πριν τις εκλογές και κυρίως μετά τις εκλογές, η προβολή του ΛΑ.Ο.Σ. και των αντιλήψεών του έχει ξεπεράσει κάθε όριο πρόκλησης. Οι πρωτοκλασάτοι υπάλληλοι του κεφαλαίου στη συντριπτική πλειοψηφία των μέσων μαζικής ενημέρωσης συναγωνίζονται ποιος θα καλέσει περισσότερες φορές σε μια μέρα τους εκπροσώπους του ΛΑ.Ο.Σ. να εκθέσουν τις απόψεις τους και ιδιαίτερα για τους μετανάστες. Την ίδια ώρα μπορεί να ρίχνουν «κλάμα» για την άνοδο της ακροδεξιάς συνολικά στην Ευρώπη, αλλά στο γεγονός ότι συνειδητά έχουν συμβάλει τα μέγιστα σ' αυτό παριστάνουν τον «Πόντιο Πιλάτο». Αλλωστε ο πλουραλισμός τους στην ενημέρωση τους επιβάλλει να το κάνουν. Η υποκρισία δηλαδή σε όλο της το μεγαλείο. Κάτι πολύ περισσότερο. Οι επιδιώξεις των αφεντικών...

Ετσι λοιπόν, ο ισχυρισμός ότι το κάνουν αυτό γιατί ο ΛΑ.Ο.Σ. βγήκε κερδισμένος στις τελευταίες εκλογές έχει τόση σχέση με την αλήθεια όση ο φάντης με το ρετσινόλαδο. Η αλήθεια είναι μία και βοά. Η αστική τάξη της χώρας μας, οι μεγαλοκαπιταλιστές μαζί και των μέσων μαζικής ενημέρωσης θέλουν, έχουν κάθε συμφέρον να μετατοπίσουν τον άξονα του αστικού πολιτικού συστήματος συνολικά δεξιότερα, αντιδραστικότερα.

Και τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κεφαλαίου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι εκπαιδευμένα να προλαβαίνουν τις επιθυμίες των αφεντικών τους. Ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι και παίζει το ρόλο του εκπαιδευόμενου λαγού στην προβολή αντιδραστικών αντιλήψεων, της συκοφάντησης και προβοκάτσιας ενάντια στο ΚΚΕ και συνολικά στο ταξικό εργατικό κίνημα.

Και ω του θαύματος, η ΝΔ αλλά και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν άργησαν να ανταποκριθούν σαν πρόθυμοι από καιρό κυνηγώντας το λαγό. Ξεσηκώνονται από το ζήτημα των μεταναστών, υπόσχονται και πράττουν για τη γρήγορη εφαρμογή των αντιδραστικών μέτρων της ΕΕ. Νέα γκέτο προστίθενται, νέα κατασταλτικά και θεσμικά μέτρα θεσπίζονται για το αλυσόδεμα της εργατικής τάξης της χώρας μας, Ελλήνων και αλλοδαπών εργαζομένων.

Το εργατικό κίνημα ένα δρόμο έχει: Μαζί Ελληνες και αλλοδαποί εργαζόμενοι να σφυρηλατήσουν ακόμη περισσότερο το ταξικό τους μίσος και να εντείνουν τη δράση τους ενάντια σε όλους αυτούς που γεμίζουν κάθε χώρα, μαζί και τη δική μας, με στρατιές εξαθλιωμένων για να φουσκώνουν τα θησαυροφυλάκιά τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ