Πέμπτη 18 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Ανδραγαθήματα»...

Απίθανη η προχτεσινή εμφάνιση του κ. Χυτήρη στο δελτίο ειδήσεων του MEGA. Και αναφερόμαστε ειδικά στο σημείο όπου ο πρώην υπουργός, για να δείξει την υπεροχή του ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ, έφερε ως απόδειξη ότι, σε αντίθεση με τον Καραμανλή, ο κ. Σημίτης, όπως είπε, όταν πήγαινε στην ΕΕ «χτυπούσε το χέρι στο τραπέζι»! Πράγμα, το οποίο, άλλωστε, γνωρίζει θαυμάσια ο ελληνικός λαός...

Αλλωστε, πώς να ξεχαστούν εκείνα τα άνευ προηγουμένου γλοιώδη, όταν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας πιάστηκε από το φακό της κάμερας να παρακαλάει τον Μπλερ - μέχρι βαθμού ικεσίας - να του στείλει κανένα από τα κλεμμένα Μάρμαρα του Παρθενώνα. Μόνο για λίγες μέρες τα ήθελε στην Αθήνα, γιατί, όπως του εξηγούσε του Μπλερ, «έχουμε και εκλογές στην Ελλάδα» (!)... Και ένεκα των εκλογών, ήθελε με αυτόν τον ιταμό τρόπο να «θαμπώσει» τους «ιθαγενείς» ψηφοφόρους. Ψηφοθηρία, δηλαδή, με φόντο την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου (και μάλιστα την κλεμμένη κληρονομιά!).

Αλήθεια, μήπως θυμάται ο κ. Χυτήρης ποιος ήταν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, που διέπραξε αυτό το απερίγραπτο «ανδραγάθημα»;..


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ