Τετάρτη 10 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
Στο στόχαστρο οι λαοί
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
Κάλεσμα δράσης

Κάλεσμα δράσης κατά του πολέμου και υπεράσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων απευθύνει στο λαό της Λάρισας η «Δημοκρατική Συσπείρωση». Σε σχετική συνέντευξη Τύπου εκπροσώπων της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης» Λάρισας επισημάνθηκε ότι αποτελεί υποχρέωση όλων των δημοκρατικά σκεπτόμενων ανθρώπων, όλων των μαζικών φορέων, συνδικάτων, επιστημονικών κι άλλων ενώσεων να συντονίσουν τα βήματά τους, να υψώσουν φωνή διαμαρτυρίας και αντίστασης στη λαίλαπα του αυταρχισμού, να συγκροτήσουν ένα ισχυρό δημοκρατικό μέτωπο για να υπερασπίσουν μαχητικά τα θεμελιώδη δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές κατακτήσεις.

Σ' αυτή την κατεύθυνση ανακοινώθηκαν μια σειρά πρωτοβουλίες της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης», οι οποίες, μεταξύ των άλλων, είναι:

  • Σύσκεψη εκπροσώπων φορέων την Τρίτη 16/9, στις 8.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΜΕΤΡΟΠΟΛ» για το συντονισμό της δράσης ενάντια στον πόλεμο και στα σχέδια στρατιωτικοποίησης της ζωής.
  • Πλατιά συγκέντρωση με θέμα τον αγώνα υπεράσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, με τη συμμετοχή δημοσιογράφων, παραγόντων της Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, του Δικηγορικού Συλλόγου, του Εργατικού Κέντρου και άλλων φορέων. Η ημερομηνία της συγκέντρωσης θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες.
  • Συμμετοχή στις αντιπολεμικές κινητοποιήσεις.
  • Επισκέψεις σε Νομάρχη, Δήμαρχο, Δικηγορικό Σύλλογο, Εργατικό Κέντρο.
  • Εξορμήσεις ενημέρωσης σε εργασιακούς χώρους.
  • Μοίρασμα προκηρύξεων στους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ