Τετάρτη 10 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
Στο στόχαστρο οι λαοί
Παραβρέθηκαν

Αγωνιστικό «παρών» στη χτεσινή συγκέντρωση έδωσαν πολλοί συνδικαλιστές και αντιπροσωπείες οργανώσεων. Ανάμεσά τους διακρίναμε: Πολυπληθή αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, αντιπροσωπεία της Κομμουνιστικής Ανανέωσης, της συνδικαλιστικής παράταξης ΔΗΣΕΚ, της ΕΔΟΝ Κύπρου.

Στο βήμα της συγκέντρωσης ανέβηκαν οι συνδικαλιστές Τάσος Φωτόπουλος, Πολύβιος Τσίρκας και Γιώργος Μπουλούγαρης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος και Ακροάματος, Βασίλης Κολοβός, και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κλωστοϋφαντουργίας-Ιματισμού- Δέρματος, Δήμος Θεοδώρου.

Επίσης, παραβρέθηκαν ανάμεσα σε άλλους: Ο πρόεδρος της ΕΕΔΔΑ, Χάρης Παπαμάργαρης, νομαρχιακός σύμβουλος Αθήνας. Από την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο Γιώργος Κατημερτζής, δήμαρχος Καισαριανής, ο Παναγιώτης Μακρής, επίτιμος δήμαρχος Καισαριανής, ο Δημήτρης Δάρας, αντιδήμαρχος Βύρωνα. Επίσης, εκπρόσωποι της Προοδευτικής Ενωσης Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας, εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής Συνταξιουχικών Οργανώσεων Ελλάδας, του Συλλόγου Νεολαίας Ικαρίας, της Επιτροπής Αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους σε Τουρκία και Κουρδιστάν, του περιοδικού «Αγώνας για το Κουρδιστάν», ενώ διαβάστηκε ανακοίνωση της Γραμματείας της Συντονιστικής Επιτροπής Συλλόγων και Κινήσεων της Αθήνας για την Προστασία των Ελεύθερων Χώρων και της Ποιότητας Ζωής, κ.ά.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org