Παρασκευή 7 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 6.30 π.μ., ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο του τραμ στον Πειραιά, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 6 π.μ., στις Σέρρες, περιοδεία στο εργοτάξιο του ΤΑΡ θα κάνει ο Χρήστος Αγγελάκης, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Σερρών.

-- Στις 9 μ.μ., η ΚΟ Μεγάρων του ΚΚΕ διοργανώνει λαϊκό γλέντι στην ταβέρνα «Κονάκι» στη Ν. Πέραμο, δίπλα στη θάλασσα.

Αύριο, Σάββατο:

-- Στις 8 μ.μ., η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ διοργανώνει στην πλατεία Αγ. Κωνσταντίνου ιστορική - πολιτική εκδήλωση αφιερωμένη σε έναν από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης των πρώτων Οργανώσεων του ΚΚΕ στο νησί, τον Δημήτρη Μαρουκάκη. Η εκδήλωση περιλαμβάνει αφιέρωμα στον Δ. Μαρουκάκη, ομιλία με θέμα την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τους μικρομεσαίους αγρότες, μικρή έκθεση αρχειακού υλικού της περιόδου των δεκαετιών 1920 - 1930.

-- Στις 11 π.μ., στις Σέρρες, στα σούπερ μάρκετ, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία με επικεφαλής τον Γιάννη Κεχαγιά, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ., στο Αιγάλεω, στο Μπαρουτάδικο, σε λαϊκό γλέντι καλούν οι ΚΟ Αιγάλεω.

Την Κυριακή, 9 Ιούλη:

-- Στις 7.30 μ.μ., σε πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Κυψέλης, θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 10 π.μ., στις Σέρρες, περιοδεία στον Δήμο Εμμανουήλ Παππά, θα πραγματοποιήσει ο Γιώργος Φιλιούσης, μέλος της ΤΕ Σερρών.

Τη Δευτέρα, 10 Ιούλη, στις 6 μ.μ., στις Σέρρες, στο Δήμο Ν. Ζίχνης, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία με επικεφαλής τον Πέτρο Δήμιζα, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Σερρών.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org