Τρίτη 8 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες μελών του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
  • Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ηπειρωτών (Κλεισθένους 15 - 7ος όροφος), θα μιλήσει σε συγκέντρωση επαγγελματιών ο Δημήτρης Γόντικας.

-- Στις 8 μ.μ., στου Ζωγράφου, στην πλατεία Γαρδένιας, θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς.

-- Στις 8 μ.μ., στους Αμπελόκηπους, στην πλατεία Αγ. Δημητρίου, θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Α' Αθήνας.

-- Στις 8 μ.μ., στην Καλλιθέα, στην πλατεία Δαβάκη, θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου.

-- Στις 8 μ.μ., στη Ν. Σμύρνη, θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου.

-- Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Αγιου Αιδηψού, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας. Θα χαιρετίσει η Βαγγελιώ Παπασταθοπούλου - Ραχιώτη, υποψήφια βουλευτής.

  • Την Πέμπτη 10/9

-- Στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΚΟ Βρετανίας του ΚΚΕ στο Λονδίνο, στις 7.30 μ.μ., στο Marx Memorial Library (37A Clerkenwell Green, EC1R 0DU), θα μιλήσει Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

-- Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Καισαριανής θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης.

-- Στις 7.00 μ.μ., στα γραφεία της Ομοσπονδίας Οικοδόμων (Ζήνωνος 7-9, 2ος όροφος) σε σύσκεψη - συζήτηση οικοδόμων θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς.

-- Στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Ιστιαίας, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος και θα χαιρετίσει η Βαγγελιώ Παπασταθοπούλου - Ραχιώτη.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org