Τρίτη 8 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015
ΠΟΤΑΜΙ
Θέλει «μεγάλες συμμαχίες» για να τρέξουν τις αναδιαρθρώσεις

Ολο και πιο έντονα βάζει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης, το ζήτημα σχηματισμού κυβέρνησης ευρύτατης πλειοψηφίας, όσο πλησιάζουμε στις κάλπες.

Χαρακτηριστικά, την ανάγκη δημιουργίας «μεγάλων συμμαχιών» προέβαλε μιλώντας στο «Κρήτη TV», ζητώντας από το λαό να ψαλιδίσει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ «και να δώσει τη δυνατότητα στο τίμιο Ποτάμι να γίνει ο βασικός κορμός της κυβέρνησης» και να θέσει στο πρώτο κόμμα «δέκα προϋποθέσεις. Αυτές είναι: αποκρατικοποιήσεις, μείωση της ανεργίας, μείωση της γραφειοκρατίας κ.ο.κ.».

Τα ίδια πάνω - κάτω είπε και στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ: «Η χώρα αυτή τη στιγμή έχει δέκα προτεραιότητες. Οποιος κι αν είναι πρώτος, θα του θέσουμε αυτές τις προτεραιότητες και αν αυτός δεσμευτεί ότι θα τις υπηρετήσει, τότε θα τον στηρίξουμε». Προειδοποίησε, δε, ότι «αυτή η χώρα δεν μπορεί να κυβερνηθεί με 152 βουλευτές, γιατί οι αλλαγές στις οποίες θα πρέπει να προχωρήσουμε είναι τεράστιες. Αν οι μισοί πετροβολούν τους άλλους μισούς, δε θα κάνουμε τίποτα. Οι αλλαγές που πρέπει να κάνει η ελληνική κοινωνία, στις οποίες έχει συμφωνήσει ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μεϊμαράκης, πώς θα υλοποιηθούν; Από έναν υπουργό που θα φοβάται μην πέσει η κυβέρνηση ανά πάσα στιγμή;»... Πρωτοστατεί, δηλαδή, στην προσπάθεια να επιβληθεί σιγή νεκροταφείου απέναντι στα νέα αντιλαϊκά μέτρα της «επόμενης μέρας», να αποσπαστεί μέσω των «μεγάλων συνεργασιών» η συναίνεση του λαού στη συνέχιση της σφαγής του για λογαριασμό του κεφαλαίου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ