Τρίτη 30 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επιστολή - δήλωση του Δ. Κουτσούμπα προς τον υπουργό Εσωτερικών

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, γνωστοποίησε με επιστολή του στον υπουργό Εσωτερικών, Νίκο Βούτση, την ακόλουθη δήλωσή του σχετικά με το δημοψήφισμα:

«Προς τον υπουργό Εσωτερικών

ΔΗΛΩΣΗ

Του Δημητρίου Κουτσούμπα του Αποστόλου,

Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΚΕ)

Κύριε υπουργέ,

Σύμφωνα με τα άρθρα 5 και 10 του Ν. 4023/2011, στο δημόσιο διάλογο επί του ερωτήματος που τίθεται για τη διενέργεια του δημοψηφίσματος της 05-07-2015, συμμετέχουν και τα πολιτικά κόμματα τα οποία εντάσσονται σε μία από τις αντίστοιχες "Επιτροπές Στήριξης" (του: ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ / ΟΧΙ και του ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ / ΝΑΙ).

Οπως είναι γνωστό, το ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΚΕ) δήλωσε ότι θα συμμετέχει στο δημοψήφισμα με τη δική του πρόταση, καλώντας το λαό να ψηφίσει στην κάλπη "Οχι στην πρόταση των ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ - Οχι στην πρόταση της κυβέρνησης - Αποδέσμευση από την ΕΕ, με το λαό στην εξουσία". Ως εκ τούτου, λόγω των γνωστών ιδεολογικών και πολιτικών απόψεών του, όπως εκφράζονται και στην παραπάνω ρητά διατυπωμένη θέση του, δεν μπορεί να συμμετέχει σε καμία από τις αντίστοιχες "Επιτροπές Υποστήριξης".

Επομένως, με βάση τα παραπάνω, ως συμμετέχοντες στο δημοψήφισμα της 05-07-2015 με τις αυτοτελείς απόψεις μας, σας καλούμε να μεριμνήσετε για τη διάθεση και τον καθορισμό του απαιτούμενου χρόνου στα ΜΜΕ, καθώς και των απαιτούμενων χώρων υπαίθριας προβολής για την παρουσίαση και προβολή των θέσεων και της δραστηριότητάς μας, όπως άλλωστε προβλέπεται από τα άρθρα 5, 9 παρ. 1, 5 και 21 του Ν. 4023/2011.

Νέα Ιωνία, 29-06-2015

Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ

Δημήτριος Κουτσούμπας».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org