Τρίτη 30 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στην κάλπη με την πρόταση του ΚΚΕ

Ψηφοδέλτια με την πρόταση του Κόμματος διακινούνται σε όλη τη χώρα - Διαθέσιμα και από τις ιστοσελίδες του ΚΚΕ, του «Ριζοσπάστη» και του «902.gr»

Το ψηφοδέλτιο με την πρόταση του ΚΚΕ

*

Το ψηφοδέλτιο με την πρόταση του ΚΚΕ
Το ΚΚΕ καλεί το λαό στο δημοψήφισμα της Κυριακής να μην επιλέξει ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη. Να σηκώσει το ανάστημά του και να εκφράσει και στο δημοψήφισμα την αντίθεσή του στην ΕΕ και τα μνημόνια διαρκείας της, ρίχνοντας μαζικά στην κάλπη τη δική του πρόταση: «Οχι στην πρόταση των ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ. Οχι στην πρόταση της κυβέρνησης. Αποδέσμευση από την ΕΕ, με το λαό στην εξουσία».

Ούτε η πρόταση των ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ, ούτε η κυβερνητική πρόταση των 47 + 8 συμπληρωματικών σελίδων διορθώνονται, γιατί είναι γεμάτες βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα. Το κάλπικο «όχι» που προτείνει η κυβέρνηση είναι ένα μεγάλο «ναι» στο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, είναι «ναι» στην κλιμάκωση της επίθεσης σε βάρος του λαού. Καλούμε το λαό να μη διαλέξει νέο μνημόνιο. Να «ακυρώσει» αυτό το κάλπικο δίλημμα που του θέτουν, ρίχνοντας στην κάλπη την πρόταση του ΚΚΕ.

Οι Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα διακινούν ήδη ψηφοδέλτια με την πρόταση του ΚΚΕ, μαζί με τη Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για το δημοψήφισμα που αποφάσισε η κυβέρνηση. Τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ καλούνται να διαδώσουν αυτό το ψηφοδέλτιο στο λαό, το οποίο μπορεί επίσης ο καθένας να βρει και να τυπώσει από την ιστοσελίδα του Κόμματος (www.kke.gr), από το πόρταλ «902.gr» (στη διεύθυνση www.902.gr/node/70561) και φυσικά από την ιστοσελίδα του «Ριζοσπάστη» (www.rizospastis.gr), όπου μάλιστα πάνω δεξιά στην αρχική σελίδα υπάρχει ειδικός σύνδεσμος που οδηγεί σε ενότητα με τα υλικά του ΚΚΕ για το δημοψήφισμα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Φτιάχνοντας άλλοθι...(2/7/2015)
Δεν διαλέγουμε νέο μνημόνιο. Λέμε ΟΧΙ στην πρόταση και των ΕΕ - ΕΚΤ - ΔΝΤ και της κυβέρνησης(29/6/2015)
Το «όχι» που συμφέρει το λαό(29/6/2015)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org