Παρασκευή 25 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΡΑΞΟΣ
«Φιλειρηνική» περικύκλωση της βάσης

Την Κυριακή, 27 Μάη, στις 5 μ.μ. το απόγευμα

Στην αντιιμπεριαλιστική - φιλειρηνική αυτοκινητοδρομία και στο συμβολικό αποκλεισμό της βάσης του Αραξου, καλούν το λαό της περιοχής να συμμετάσχει η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας, η Νεανική Δράση για την Ειρήνη και το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο την Κυριακή στις 27 Μάη, στις 5 μ.μ., με αφετηρία την Ακτή Δημαίων. Η όλη εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του αντιιμπεριαλιστικού μήνα δράσης και θα ολοκληρωθεί με μουσική συναυλία τοπικών συγκροτημάτων, που θα ακολουθήσει στις 8 μ.μ. στο Μόλο (κεντρικό λιμάνι) της Πάτρας.

Σε ανακοίνωσή τους, οι διοργανωτές καλούν το λαό της περιοχής να δώσει μαζικό και αγωνιστικό «παρών» στις φιλειρηνικές εκδηλώσεις της Κυριακής «για να αντισταθούμε και να διαδηλώσουμε ενάντια στη βαρβαρότητα της Νέας Τάξης, στην αλλαγή των συνόρων και τον πόλεμο στα Βαλκάνια, στον "Πόλεμο των Αστρων" των Αμερικάνων ιμπεριαλιστών, στη φτώχεια και την τρομοκρατία» και υπογραμμίζουν: «Ο ιμπεριαλισμός δεν είναι ανίκητος. Μπορούμε με τον αγώνα να σταματήσουμε τα φρικιαστικά σχέδιά τους. Μπορούμε να ανατρέψουμε τη Νέα Τάξη».

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης σημειώνεται: «Τιμάμε τον Μάρτυρα και Αγωνιστή της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη και απαιτούμε:

- Να φύγει το ΝΑΤΟ από τα Βαλκάνια και τη χώρα μας.

- Να κλείσει η βάση του Αραξου, να φύγουν τα πυρηνικά.

- Να επιστρέψουν οι Ελληνες φαντάροι από το Κόσσοβο.

- Καμία συμμετοχή σε δυνάμεις ταχείας επέμβασης».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ