Σάββατο 19 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Διεθνής αλληλεγγύη

Συνεχίζουν να φτάνουν στο Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) μηνύματα συνδικαλιστικών οργανώσεων από όλο τον κόσμο, με τα οποία συμπαραστέκονται στον αγώνα των Ελλήνων εργαζομένων.

«Εμπρός να φράξουμε το δρόμο σ' όλους αυτούς, που θέλουν να βάλουν χέρι στην Κοινωνική Ασφάλιση και στις συντάξεις», καλεί η Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία (ΠΕΟ), η οποία, με μήνυμά της, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της στους χιλιάδες Ελληνες εργάτες και αγρότες. «Οι Κύπριοι εργαζόμενοι - σημειώνεται - παρακολουθούν με αγώνα την εξέλιξη του αγώνα σας, επειδή η επίθεση που δέχονται οι κοινωνικές κατακτήσεις των Ελλήνων εργαζομένων είναι μέρος μιας γενικότερης επίθεσης, με την οποία βρίσκονται αντιμέτωποι οι εργαζόμενοι σ' όλο σχεδόν τον κόσμο».

Την πλήρη στήριξη στα δίκαια αιτήματα των Ελλήνων εργαζομένων, εκφράζει, με μήνυμά της, η Εθνική Συνομοσπονδία των Γιαπωνέζικων Συνδικάτων «ZENROREN» και σημειώνει ότι οι Γιαπωνέζοι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν σήμερα τη χειρότερη πολιτική και οικονομική κατάσταση, ενώ οι άνεργοι έχουν φτάσει τα 3,2 εκατομμύρια.

Εκ μέρους των Πορτογάλων εργατών, η «CGTP - INTERSIDICAL», με μήνυμά της, εκφράζει την πλήρη αλληλεγγύη στις απεργιακές κινητοποιήσεις που γίνονται στην Ελλάδα. «Είμαστε στο πλευρό σας - σημειώνεται - και μοιραζόμαστε τις ανησυχίες σας, που είναι οι αιτίες για τη δράση σας».

Μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στα αιτήματα των Ελλήνων εργατών, έστειλε το Διεθνές Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ενέργεια, στο Μέταλλο, στις Χημικές Πετρελαϊκές Βιομηχανίες (Μεξικό), το οποίο υπογράφει ο γενικός γραμματέας του Ροζέντο Φλόρες Φλόρες.

Επιτυχία στις απεργιακές κινητοποιήσεις των Ελλήνων εργαζομένων εύχεται, με μήνυμά της, η Εθνική Ομοσπονδία Συνδικάτων εργαζομένων στις κατασκευές, στο ξύλο, στο μάρμαρο και στα κατασκευαστική υλικά (Πορτογαλίας), το οποίο υπογράφεται από τον γενικό γραμματέα της Χοσέ Ντίνις.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ