Τρίτη 16 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
19o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συγχαρητήριες επιστολές από το ΓΓ της ΚΕ του ΑΚΕΛ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΑΚΕΛ Α. Κυπριανού, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εργασιών του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, απέστειλε τις ακόλουθες συγχαρητήριες επιστολές προς το νεοεκλεγέντα ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και την τέως ΓΓ Αλέκα Παπαρήγα.

Προς τον Δημήτρη Κουτσούμπα, Γενικό Γραμματέα ΚΕ ΚΚΕ: «Από μέρους της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, σε συγχαίρω θερμά για την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών του 19ου Συνεδρίου του Κόμματος και για την εκλογή σου στη θέση του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, το ΚΚΕ συνεχίζοντας τους ταξικούς και πολιτικούς του αγώνες, μπορεί να δώσει την ελπίδα και την προοπτική για το αύριο της Ελλάδας και του ελληνικού λαού. Είμαστε βέβαιοι πως παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από την απερχόμενη ηγεσία, η νέα ηγεσία θα εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση. Ως ΑΚΕΛ, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα καθήκοντα που αναλαμβάνεις και εκφράζουμε την πλήρη αλληλεγγύη μας στην πάλη του ΚΚΕ για να κατακτήσουν η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός καλύτερες μέρες».

Προς την Αλέκα Παπαρήγα, τέως Γενική Γραμματέα ΚΕ ΚΚΕ: «Από μέρους της ΚΕ του ΑΚΕΛ, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επιτυχή ολοκλήρωση του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ. Θέλω επίσης να σε συγχαρώ προσωπικά για τη συμβολή σου στους ταξικούς και πολιτικούς αγώνες των Ελλήνων εργαζομένων, τους οποίους υπηρέτησες με συνέπεια και αφοσίωση. Είμαι βέβαιος πως η ολοκλήρωση της θητείας σου στην ηγεσία του ΚΚΕ δεν σημαίνει και την αποστράτευσή σου από την πάλη του λαού της Ελλάδας και των λαών του κόσμου. Εύχομαι καλή συνέχεια και ό,τι καλύτερο».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org