Σάββατο 24 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Πογκρόμ εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων που δεν κατέθεσαν δήλωση «Πόθεν Εσχες» ή κατέθεσαν υποβάλλοντας διαφορετικά στοιχεία από αυτά που προβλέπει ο υπαλληλικός κώδικας και οι σχετικές εγκύκλιοι του υπουργείου Εσωτερικών, εξαπολύει τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση. (σελίδα 11)

Μείωση των θέσεων εργασίας, στον τομέα ανεφοδιασμού των αεροπλάνων με καύσιμα... Σ' αυτό φαίνεται ότι θα προχωρήσουν οι εταιρίες εμπορίας πετρελαιοειδών και η αρχή έγινε με την ΕΚΟ, η οποία ανακοίνωσε ήδη την απόλυση 16 εργαζομένων, ενώ τον ανεφοδιασμό των αεροπλάνων με καύσιμα στα Σπάτα θα τον αναλάβει η κοινοπραξία SAFCO. (σελίδα 12)

Σκηνές απίστευτης βαρβαρότητας εξακολουθούν να εκτυλίσσονται στην πόλη Σαμπίτ της νήσου Βόρνεο της Ινδονησίας, με τους αυτόχθονες της φυλής Νταγιάκ να έχουν αναλάβει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους της πόλης και τα θύματά τους, ως επί το πλείστον μετανάστες κάθε ηλικίας από το νησί Μαδούρα, να ανέρχονται σε τουλάχιστον 165. (σελίδα 15)

Εκθετες, αλλά και υπόλογες να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό θα είναι η κυβέρνηση και η διοίκηση των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ) που δηλώνουν κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχουν εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα πετρελαίου στη χώρα, εάν επαληθευτούν οι πληροφορίες της εργολαβικής εταιρίας KAVALA OIL, ότι ανακάλυψε σημαντικό κοίτασμα πετρελαίου ανοιχτά του κόλπου της Νέας Περάμου, στην περιοχή του Πρίνου. (σελίδα 18)

Κατάρτιση ονομαστικής κατάστασης με 223 υπαλλήλους που θα αναλάβουν εργασία στο νέο αεροδρόμιο Σπάτων, ζητά με έγγραφό του από τις αρμόδιες διευθύνσεις ο διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας ξεκαθαρίζοντας ότι ένας περιορισμένος μόνο αριθμός των υπαλλήλων που υπηρετούν σήμερα στο Ελληνικό θα εργαστούν στα Σπάτα, χωρίς να λέει τι θα γίνουν οι υπόλοιποι που ανέρχονται σε μερικές εκατοντάδες. (σελίδα 21)

Εδωσε «παράσταση» χτες ο ρατσιστής δολοφόνος μαύρων μεταναστών Παντελής Καζάκος στο Κακουργιοδικείο της Αθήνας, όπου δικάζεται, παριστάνοντας όχι πλέον τον ψυχοπαθή, για να γλιτώσει τη δίκαιη τιμωρία, αλλά τον... αυτιστικό. (σελίδα 23)


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ