Τρίτη 27 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παράταση στην παρουσίαση νεοσύλλεκτων

Τη δυνατότητα παράτασης για δύο μέρες της παρουσίασής τους στα κέντρα κατάταξης παρέχει το Γενικό Επιτελείο Στρατού, προς τους νεοσύλλεκτους, λόγω της απεργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, κατά το διάστημα από 26 έως 29 Σεπτέμβρη 2011. Ο κάθε ενδιαφερόμενος, με την επίδειξη του σημειώματος κατάταξής του και την αστυνομική του ταυτότητα ή το διαβατήριο, μπορεί να παρουσιαστεί σε οποιαδήποτε στρατιωτική ή αστυνομική αρχή για να δηλώσει τους λόγους αδυναμίας παρουσίασής του ώστε να παραταθεί η κατάταξή του.

Επισημαίνεται ότι στους στρατεύσιμους που θα φθάσουν στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου από τη νησιωτική Ελλάδα, κατά το διάστημα από 27 έως 29 Σεπτέμβρη 2011, θα παρέχεται η διευκόλυνση για τη μετακίνησή τους προς τα κέντρα κατάταξης ή αφετηρίες συγκοινωνιακών μέσων (ΚΤΕΛ - ΟΣΕ) με χρησιμοποίηση υπηρεσιακών λεωφορείων του Στρατού. Για το σκοπό αυτό μπορούν να απευθύνονται στους εκπροσώπους του Στρατού Ξηράς, οι οποίοι θα βρίσκονται στις πύλες εισόδου στα λιμάνια Λαυρίου και Ραφήνας και στις πύλες Ε-3 και Ε-5 στο λιμάνι Πειραιά.

Στο μεταξύ, μόνο το τμήμα άνευ στρατευμάτων, δηλαδή οι δραστηριότητες που διεξάγονται «επί χάρτου», της μεγάλης εθνικής διακλαδικής άσκησης «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - 2011», πραγματοποιείται το διάστημα 26-30 Σεπτέμβρη. Λόγω των περικοπών, έχει ήδη ανακοινωθεί η ματαίωση τμήματος της άσκησης «Αλέξανδρος», όπως και η μεγάλης κλίμακας ετήσια διακλαδική άσκηση «Παρμενίων».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ