Παρασκευή 13 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συμπαράσταση από ΠΑΜΕ και ΜΑΣ

Στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας έσπευσε το απόγευμα της Τετάρτης αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ και του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών. Η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε από τον υποδιοικητή της γ' ΔΥΠΕ και τους γιατρούς για την εικόνα της υγείας του διαδηλωτή μετά τη χειρουργική επέμβαση που έγινε.

Οπως αναφέρθηκε, ο διαδηλωτής είχε χτυπηθεί πολύ άσχημα στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού του και όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αιμορραγούσε από το αυτί. Με την επέμβαση αφαιρέθηκε μεγάλο αιμάτωμα και σταθεροποιήθηκε κατά κάποιον τρόπο η κατάστασή του, ωστόσο σύμφωνα με τους γιατρούς τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται πολύ κρίσιμα για τη ζωή του.

Στη συνάντηση που είχε στη συνέχεια η αντιπροσωπεία με την οικογένεια του 31χρονου εξέφρασε τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της, ενώ στη διάρκεια της συζήτησης που έγινε, από μέλη της οικογένειας αναφέρθηκε ότι η πληροφόρηση που είχαν ήταν ότι το «μπλοκ» της διαδήλωσης, στο οποίο συμμετείχε ο Γ. Καυκάς, δέχτηκε εντελώς απρόκλητη επίθεση από τις δυνάμεις των ΜΑΤ. «Χτυπούσαν με λύσσα και αδιάκριτα», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ