Παρασκευή 13 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πλατιά συζήτηση για την πρόταση διεξόδου

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις και οι περιοδείες σε όλη τη χώρα

Πλούσια δραστηριότητα αναπτύσσουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης για την ανάδειξη των αιτιών της κρίσης και την πρόταση του ΚΚΕ για διέξοδο υπέρ του λαού.

Σήμερα Παρασκευή 13 Μάη
  • Στις 9.30 π.μ. στο νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ, θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ.
Στην Πελοπόννησο
  • Σήμερα, Παρασκευή 13 Μάη, στην αίθουσα «Μέγαρο Λόγου και Τέχνης» στην Πάτρα, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ.
  • Αύριο Σάββατο 14 Μάη, στην Καλαμάτα, στην αίθουσα του ξενοδοχείου «ΡΕΞ», στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Νίκος Διασάκος, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ.
  • Την Κυριακή 22 Μάη, στις 7.30 μ.μ., στον «Παμμικρασιατικό», η εδαφική αχτίδα της ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Οι διεθνείς εξελίξεις, η κατάσταση στην Ελλάδα και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Χρήστος Αγγελόπουλος, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου.
Στη Θεσσαλία
  • Εκδήλωση - συζήτηση, με θέμα: «Η καπιταλιστική κρίση και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ» διοργανώνει η ΚΟ Καλαμπάκας του ΚΚΕ, σήμερα Παρασκευή, 13 Μάη, στις 8.30 μ.μ., στην ταβέρνα «ΔΟΥΡΕΙΟΣ» (δίπλα στο ΚΤΕΛ.) Θα μιλήσει ο Αχιλλέας Κανταρτζής, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ.
  • Εκδήλωση με το ίδιο θέμα διοργανώνει η ΚΟΒ Μικρού Κεφαλόβρυσου Τρικάλων, την Δευτέρα, 16 Μάη, στις 9 μ.μ., στο καφενείο «Απ. Ντιντή», με ομιλητή τον Αχ. Κανταρτζή.
Στην Ευρυτανία

Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο και οι θέσεις του ΚΚΕ» διοργανώνει η ΚΟ Ευρυτανίας του ΚΚΕ σήμερα Παρασκευή 13 Μάη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ευρυτανίας (Ν. Τσαμπούλα 3, έναντι παλαιού ΚΤΕΛ). Θα μιλήσει ο Τάσος Χρονάς, μέλος της ΕΠ Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ