Παρασκευή 13 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες του ΚΚΕ
  • Το ΚΚΕ και το Παράρτημα Ηλιούπολης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου «Το ΚΚΕ γεννά Μπελογιάννηδες» την Κυριακή 15 Μάη, στις 11 π.μ., στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (Ελ. Βενιζέλου και Μαρ. Αντύπα). Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ακόμα: Χαιρετισμό του προέδρου του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, Μπ. Γκολέμα, απαγγελία ποιημάτων για τον Ν. Μπελογιάννη με παράλληλη προβολή φωτογραφιών, προβολή της απολογίας από την ταινία «Ο άνθρωπος με το γαρίφαλο» και τραγούδια από την Παιδική Χορωδία του Δ. Τυπάλδου.
  • Η ΝΕ Κοζάνης του ΚΚΕ και το Παράρτημα Κοζάνης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν, την Κυριακή 15 Μάη, στις 11 π.μ., στα Λιβερά εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους τιμημένους νεκρούς, πολιτικά στελέχη του ΚΚΕ και μαχητές του ΕΛΑΣ που έπεσαν πολεμώντας τους Γερμανούς κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Χαιρετισμούς από εκπροσώπους του ΚΚΕ και της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, τραγούδια του αγώνα, προσκλητήριο νεκρών και κατάθεση στεφάνων.
  • Εκδήλωση, με θέμα «Η ιστορία του εργατικού - λαϊκού κινήματος στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας», διοργανώνουν οι Οργανώσεις Κοζάνης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, την Κυριακή 15 Μάη, στις 7 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Νώντας Στολτίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Επίσης θα υπάρξει αφιέρωμα στο εργατικό τραγούδι και θα προβληθεί DVD για την 1η Μάη.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ