Παρασκευή 13 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ» - ΚΚΕ - ΚΝΕ
Συνεχίζονται οι βιβλιοπαρουσιάσεις

Εκδηλώσεις - συζητήσεις, με αφορμή τις εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής» «Προγραμματικά Ντοκουμέντα», «3η Συνδιάσκεψη της ΚΕ του ΚΚΕ 10-14 Οκτώβρη 1950», «6η Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ 11-12 Μάρτη 1956», «12η Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ 5-15 Φλεβάρη 1968», διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

  • Η Αχτίδα Δυτικών Συνοικιών της ΝΟ Δυτικού Τομέα της Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ, σήμερα Παρασκευή 13 Μάη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ιλίου. Θα μιλήσει ο Κώστας Σκολαρίκος, συνεργάτης του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ. Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου.
  • Οι ΚΟΒ Γαλατσίου της ΝΟ Κεντρικού Τομέα της ΚΟΑ την Κυριακή 15 Μάη, στις 11 π.μ., στην αίθουσα «Θάνος Κωτσόπουλος» του δημαρχείου Γαλατσίου. Θα μιλήσει ο Νίκος Παπαγεωργάκης, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Οι ΚΟΒ του 5ου και του 6ου Διαμερίσματος Αθήνας της ΝΟ Κεντρικού Τομέα της ΚΟΑ, την Παρασκευή 20 Μάη, στις 7.30 μ.μ., στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων - Κυψέλης (Πατησίων 252). Θα μιλήσει ο Κώστας Σκολαρίκος, συνεργάτης του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ακόμα, οι Οργανώσεις Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου του Απτον Σίνκλερ «Ο Βασιλιάς Ανθρακας» τη Δευτέρα 16 Μάη, στις 7 μ.μ., στο Παναιτώλιο (Αλσούπολη). Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, Γραμματέας της ΝΟ Βορείου Τομέα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Στην εκδήλωση θα λειτουργεί έκθεση αρχειακού υλικού για τα ορυχεία της Καλογρέζας, θα γίνει σύντομη παρουσίαση του ιστορικού και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Στο χώρο θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ