Τρίτη 2 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
Περήφανος για τις προβοκάτσιες κατά του ΚΚΕ!

Κάθε όριο γελοιότητας ξεπέρασε χτες ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης. Στη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε, κατάντησε να λέει ότι η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα λέει ψέματα πως το ΚΚΕ δεν συναλλάσσεται με επιχειρηματίες ή το κράτος.

Πώς το «στοιχειοθέτησε»; Παραπέμποντας στις εκδόσεις που τυπώνει η «Τυποεκδοτική», επίτηδες συγχέοντας τη δουλειά της με το Κόμμα και την πολιτική του. Την ξεκάθαρη ενάντια σε όλα τα μονοπώλια. Θέση για την οποία έχει χτυπηθεί αλύπητα με διάφορους, που διόλου τυχαία εναγκαλίζονται τον Καρατζαφέρη και τους συν αυτώ. Χώρια ότι είναι γνωστό σε όλους, εδώ και δεκαετίες, πως το ΚΚΕ βάσει του ίδιου του Καταστατικού του, έχει επιχειρηματική δραστηριότητα και επιχείρηση Τύπου, ώστε να διασφαλίζεται η έκδοση των εντύπων του.

Επίσης, πάντα επίτηδες, ο Γ. Καρατζαφέρης προκειμένου να αποδείξει αυτές τις τάχα διασυνδέσεις ΚΚΕ/κράτους/επιχειρηματιών, συνέχεε τις προσφορές που έγιναν προς το Κόμμα, Δεκέμβρης 2008 - Γενάρης 2009 (προκειμένου να αναδείξει το ιστορικό του αρχείο σε ξεχωριστό κτίριο), με την προσπάθεια διάσωσης του αρχείου τη χρονιά της πλημμύρας. Οτι πώς δίνονται χρήματα τώρα, για υλικά που «βράχηκαν» το 1994!

Εδώ χτυπά ανοικτές πόρτες. Γιατί το ΚΚΕ μίλησε για κτίριο που θα στεγάσει το Ιστορικό Αρχείο του (και όχι για το ...στέγνωμα του Αρχείου), και με τον πλέον επίσημο τρόπο: Με ανακοίνωση της ΚΕ του Κόμματος, η οποία κοινοποιήθηκε στον Τύπο (απόφαση της ΚΕ του ΚΚΕ, 28/9/2008)! Γιατί το ΚΚΕ έστειλε επιστολές σε όλους εκείνους, άτομα και κυρίως ιδρύματα, κρατικούς φορείς, Τοπική Αυτοδιοίκηση, διάφορα θεσμικά όργανα, επιστημονικά ινστιτούτα με πλήρη ενημέρωση, τι θα κτίσουμε, πόσο θα κοστίσει, ακόμα και μακέτες. Ζητήσαμε στήριξη από όλους εκείνους που μας στήριξαν στην μεγάλη καταστροφή για την πλημμύρα. Ζητήσαμε στήριξη όχι για το Κόμμα αλλά για το ανοιχτό στο λαό ιστορικό αρχείο, που αποτελεί μέρος της γενικότερης ιστορίας του τόπου. Τίποτε το κρυφό.

Ο ίδιος υποτίθεται έκανε λεφτά και επιχειρήσεις γιατί είναι νοικοκύρης. Ας αναρωτηθεί κάθε εργαζόμενος, δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία του λαού γιατί δεν μπορούν να κάνουν τα όσα ο πλούσιος Καρατζαφέρης πέτυχε ξεκινώντας ως γαλατάς, αυτό καυχιέται. Από πού τα έκανε; Γιατί με 40 χρόνια δουλειά, να κάνει 40 οικοδομές μοιάζει ως ανέκδοτο. Αλλα έτσι είναι οι αχυράνθρωποι με διατεταγμένη υπηρεσία.

Σημειωτέον ότι λέει αυτά, όντας «κραγμένο» κόμμα του μεγάλου κεφαλαίου. Γι' αυτό επιχαίρει που σήμερα επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του είναι στενή συνεργάτιδα των Λάτση, Κόκκαλη, Κυριακού και της βασίλισσας της Ιορδανίας. Γι' αυτό έβγαζε ανακοίνωση στις 20/7/2007, όπου ευχαριστούσε τον μεγαλοεπιχειρηματία Εμφιετζόγλου για την «σύμπραξή» του με τον ΛΑ.Ο.Σ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ