Τρίτη 2 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ
Με αποφασιστικότητα και τα ψηφοδέλτια στο χέρι απευθύνονται παντού

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη ετεροδημοτών της Κρήτης με ομιλητή τον Μπάμπη Αγγουράκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή

Με φανατισμό, αποφασιστικότητα και τα ψηφοδέλτια στο χέρι, οι ετεροδημότες έχουν μπει για τα καλά στην τελική ευθεία της μάχης των επερχόμενων ευρωεκλογών. Λίγες μόνο μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες την ερχόμενη Κυριακή και οι Επιτροπές Ετεροδημοτών της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας (ΚΟΑ) του ΚΚΕ, προχωρούν στις τελευταίες συσκέψεις, μιλούν σε όλο και περισσότερους, με τη γνώση ότι η δική τους προσφορά, του καθενός ξεχωριστά, θα δώσει στο Κόμμα ακόμη ψηλότερο «μπόι» σε ψήφους και ποσοστά.

Χτες, πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό εκλογικό κέντρο του Κόμματος σύσκεψη ετεροδημοτών από την Κρήτη, με ομιλητή τον Μπάμπη Αγγουράκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή. Μιλώντας στην Επιτροπή Ετεροδημοτών, ο ομιλητής επισήμανε την ανάγκη οι άνθρωποι του μόχθου να βγάλουν συμπεράσματα. Και τόνισε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στα κόμματα του ευρωμονόδρομου, πως «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βουλιάζουν, ενώ ΣΥΝ, ΛΑ.Ο.Σ. και Οικολόγοι δεν αλλάζουν». «Για τους εργαζόμενους», συνέχισε, «που λένε ότι έχουν επιφυλάξεις, η ψήφος είναι όπλο».

«Στις 7 του Ιούνη να δώσουμε τη μάχη της Κρήτης. Να βρούμε όσο το δυνατό περισσότερους με το ψηφοδέλτιο. Δεν έχουμε κανένα λόγο να κρυβόμαστε. Εμείς αποκαλύψαμε τον αντιλαϊκό χαρακτήρα της ΕΕ και των κομμάτων που τη στηρίζουν. Οι εργαζόμενοι έχουν κάθε συμφέρον να στηρίξουν το ΚΚΕ», τόνισε ο Μπ. Αγγουράκης, ανάμεσα στα άλλα.

Εκείνο, όμως, που κυριάρχησε, είναι τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Κρήτης από την πολιτική της ΕΕ. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της περιβόητης «απελευθέρωσης» των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών. Οπως είπε και ένας απ' τους παρευρισκόμενους στη διάρκεια της σύσκεψης, το Ρέθυμνο - μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Κρήτης - έχει μείνει ουσιαστικά χωρίς ...ακτοπλοϊκή σύνδεση. Επίσης, στη συζήτηση με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή κυριάρχησε το θέμα των αγροτικών προϊόντων και των επιδοτήσεων από την ΕΕ. Σημειώθηκε ότι οι επιδοτήσεις της ΕΕ, μόνο επιδοτήσεις δεν είναι, αφού είναι λεφτά του ελληνικού λαού, των λαών όλης της Ευρώπης. Τέλος, σημειώθηκε ότι πρέπει, ακόμη και αυτές τις τελευταίες μέρες πριν τις εκλογές, να απευθυνθούν όσο γίνεται πιο πλατιά.

Και προχτές, όμως, Κυριακή, πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις Μυτιληνιών, σε Γαλάτσι και Νέα Σμύρνη. Αλλά και οι υπόλοιπες Επιτροπές Ετεροδημοτών συνεχίζουν καθημερινά, σπίτι το σπίτι, άνθρωπο τον άνθρωπο τη μάχη του ψηφοδελτίου. Ενημερώνουν τον κόσμο πώς ψηφίζει. Σπάνε στην πράξη την προσπάθεια δημιουργίας κλίματος αποχής από τις επερχόμενες ευρωεκλογές.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συσκέψεις ετεροδημοτών(2009-05-30 00:00:00.0)
Συσκέψεις ετεροδημοτών(2009-05-26 00:00:00.0)
Συσκέψεις ετεροδημοτών(2009-05-23 00:00:00.0)
Συσκέψεις ετεροδημοτών(2009-05-22 00:00:00.0)
Περιοδείες - συσκέψεις - συγκεντρώσεις(1999-06-06 00:00:00.0)
Ετεροδημότες(1996-09-13 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ