Παρασκευή 3 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σήμερα Παρασκευή αντιπροσωπεία της ΚΟ Νότιας Εύβοιας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γ. Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος, θα περιοδεύσει στον Οργανισμό Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ στο Αλιβέρι, στις 9 π.μ.. Στη συνέχεια, στις 11 π.μ., ο Γ. Μαρίνος θα παραχωρήσει συνέντευξη στο «Ράδιο Αλιβέρι».

-- Σήμερα Παρασκευή η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη θα περιοδεύσει στον «Αστέρα» Βουλιαγμένης, στη 1 το μεσημέρι.

-- Σήμερα Παρασκευή, στις 8 μ.μ., στην Καλαμπάκα (ταβέρνα «Δούρειος»), για την κατάσταση στην Παιδεία και τις θέσεις του ΚΚΕ, θα μιλήσουν η Ντίνα Τσούβα, εκπαιδευτικός, μέλος της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ, και ο Β. Τσίκαρης, καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, εκλεγμένος στην ΠΟΣΔΕΠ.

-- Την Κυριακή 5/10 εκδήλωση με θέμα «Η δράση του ΔΣΕ στη Λευκάδα» πραγματοποιεί η ΝΕ Λευκάδας του ΚΚΕ στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του κινηματογράφου «Απόλλων», στα πλαίσια του εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυση του Κόμματος και των 40 χρόνων της ΚΝΕ. Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Γεράσιμος Αραβανής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με προβολή DVD για το ΔΣΕ, απαγγελίες ποιημάτων και μουσικό αφιέρωμα.

-- Την Τρίτη 7/10 συγκέντρωση - συζήτηση για «το χτες, το σήμερα και το αύριο του λαϊκού κινήματος», διοργανώνει στις 7 μ.μ. στο θεατράκι της 34ου Συντάγματος και Ευαγγελίστριας η ΚΟ 2ου Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ. Ομιλητής θα είναι ο Κώστας Τζατζάνης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΠ και νομαρχιακός σύμβουλος Πειραιά.

-- Την Τετάρτη 8/10 η Αχτίδα Ενέργειας της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα τη δράση του Κόμματος στον κλάδο της ενέργειας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ, Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ