Παρασκευή 3 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Αντικομμουνιστικό ντελίριο στελέχους του ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση της Επιτροπής Πόλης Ηρακλείου του ΚΚΕ

Το αντικομμουνιστικό ξέσπασμα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου, κ. Καρατζάνη, στελέχους του ΠΑΣΟΚ, την ώρα που τοποθετούνταν ο δημοτικός σύμβουλος Στέλιος Ορφανός, στέλεχος του ΚΚΕ, καταγγέλλει στους εργαζόμενους του Ηρακλείου, με ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Πόλης Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια της συνεδρίασης της 26/9/08 του Δημοτικού Συμβουλίου, διακόπτοντας τον δημοτικό σύμβουλο Στέλιο Ορφανό, στέλεχος του ΚΚΕ, που μιλούσε για την πρόταση χρηματοδότησης του ΚΤΕΛ από το Δήμο, επανέλαβε τις αποδεδειγμένα ατεκμηρίωτες συκοφαντίες για τις «σχέσεις» του ΚΚΕ με την επιχείρηση «Γερμανός».

Πρόκειται, τονίζεται στην ανακοίνωση, για τη γνωστή προβοκάτσια που ανασύρουν εδώ και χρόνια εναντίον του ΚΚΕ τα στελέχη ειδικά του ΠΑΣΟΚ, όταν έχουν αδυναμία πολιτικής αντιπαράθεσης, σε φάσεις που επιβεβαιώνεται η ταύτιση της πολιτικής ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, όπως είναι η «απελευθέρωση» των συγκοινωνιών που επιτάσσει η Ευρωπαϊκή Ενωση.

Κλείνοντας, η Επιτροπή Πόλης του ΚΚΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους του Ηρακλείου να αποδοκιμάσουν και να εμποδίσουν την αναβίωση αντικομμουνιστικών μεθόδων του παρελθόντος στην πολιτική μας ζωή.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ