Σάββατο 16 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα ... καλόπαιδα της Λάρισας

Κάποια... καλόπαιδα της Λάρισας προσκαλούν με μια έντυπη ανακοίνωση τους νέους της πόλης να συμμετάσχουν σήμερα σε συγκέντρωση, κοντά στο χώρο που πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ, για να διαδηλώσουν... εναντίον της ΚΝΕ και γενικότερα κατά των... καθοδηγητών της νεολαίας! Στην «πρόσκληση» δεν κρύβουν τους στόχους τους, καθώς καλούν όσους πάνε να έχουν μαζί τους και... αυγά, τα οποία, όπως, εμμέσως πλην σαφώς, αποκαλύπτουν, μπορεί να χρησιμοποιηθούν και σαν... όπλα εναντίον των ΚΝιτών!

Και, βέβαια, μπορεί τα εν λόγω... καλόπαιδα να εμφανίζονται ως... αντιιμπεριαλιστές χριστιανικού τύπου - χαρακτηρίζουν «σατανικές αυτοκρατορίες» την ΕΣΣΔ και τις ΗΠΑ, εκφράζοντας τη χαρά τους που η πρώτη «έπεσε» - μέχρι... ακτιβιστές του αναρχισμού, αλλά ο προβοκατόρικος προσανατολισμός τους είναι φανερός.

Ας γνωρίζουν, λοιπόν, τα... καλόπαιδα πως «έχουν γνώσιν οι φύλακες» και αν σκέφτονται να προβοκάρουν ας... το σκεφτούν καλύτερα. Αλλωστε, η Λάρισα είναι ένας μικρός τόπος, όπου «και λίγοι είμαστε και καλά γνωριζόμαστε». Το τελευταίο, ας το έχει υπόψη της και η αστυνομία, για να μην ισχυρίζεται μετά ότι αδυνατεί να ανακαλύψει τους «γνωστούς αγνώστους», αφού δεν αντελήφθη έγκαιρα περί τίνος επρόκειτο...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ