Τρίτη 5 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα στην τηλεόραση του «902»

Παρακολουθήστε από την τηλεόραση του «902» σήμερα Τρίτη:

  • Στις 14.00 «Με άποψη», με θέμα: «Η αντιτρομοκρατική συμφωνία Ελλάδας - ΗΠΑ και οι επιπτώσεις». Επιμέλεια - παρουσίαση Κ. Καραχάλιος.
  • Στις 17.30 «Με τη ματιά του ρεπόρτερ». Ενα οδοιπορικό του «902» στον αρχαιολογικό χώρο του Λιμναίου οικισμού στο χωριό Δισπηλιό Καστοριάς. Για τον προϊστορικό αυτό οικισμό, μας μιλάει ο Γιώργος Χουρμουζιάδης, καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος μετά από εργασίες χρόνων (και οι οποίες συνεχίζονται) τον έφερε στην επιφάνεια. Επιμέλεια - παρουσίαση Κώστας Τσίφτης.
  • Στις 18.10 «Ματιές στον κόσμο». Η Αννα Μπαλλή στο πρώτο μέρος συνομιλεί με τον Δημήτρη Καλτσώνη - ΕΕΔΥΕ, για τη δραστηριότητα του φιλειρηνικού κινήματος και στο δεύτερο μέρος με τη Δέσποινα Μάρκου, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ και υπεύθυνη του Τμήματος Λατινικής Αμερικής για την επίσκεψη Κλίντον στην Κολομβία.
  • Στις 22.00 «Προεκτάσεις» με θέμα «Η αντιτρομοκρατική συμφωνία Ελλάδας - ΗΠΑ και οι θέσεις των κομμάτων». Επιμέλεια - παρουσίαση Κ. Καραχάλιος.
  • Στις 23.30 «Ελλάς 1896 - 2004». Μια ιστορική αναδρομή των Ολυμπιακών Αγώνων, των σταδίων, των αγωνισμάτων, των Ολυμπιονικών.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ