Τρίτη 5 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΜΙΛΟΣ «ΙΝΤΡΑΚΟΜ»
Και ειδησεογραφική πύλη στο Ιντερνεντ

Ο Σωκράτης Κόκκαλης μετά το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, επεκτείνει τις δραστηριότητές του και στο χώρο του Ιντερνετ. Η κίνηση αυτή του προέδρου της «Ιντρακόμ», έρχεται σε μία στιγμή που τα διαπλεκόμενα και οι μεγαλοϊδιοκτήτες των ΜΜΕ «αλληλοσπαράσσονται» για κέρδη και εξουσία, ενώ η κυβέρνηση νίπτει τας χείρας της, αποποιούμενη των ευθυνών της, για το άναρχο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και για τη δίχως όρους και φραγμούς εισβολή των «μεγάλων» στον κερδοφόρο χώρο της πληροφόρησης και των νέων τεχνολογιών.

Χτες, σε συνέντευξη Τύπου, ανακοινώθηκε και επίσημα η δημιουργία της ειδησεογραφικής πύλης του ηλεκτρονικού κόμβου Flash 9,61 gr. στο Ιντερνετ. Η «Flash Multimedia», θυγατρική της «Intrasoft» και του «Flash 9,61», θα αποτελέσει, όπως τονίστηκε, την «αιχμή» του ομίλου «Ιντρακόμ» στο Ιντερνετ. Ο πρόεδρος του ομίλου της «Ιντρακόμ» Σωκράτης Κόκκαλης και διευθύνων σύμβουλος της «Flash Multimedia», μιλώντας χτες τόνισε ότι η στρατηγική της εταιρίας ακολουθεί τον «προσανατολισμό των εταιριών που δραστηριοποιούνται στο Ιντερνετ με ενδιαφέρον για το ηλεκτρονικό εμπόριο και τη διαφήμιση, ενώ αναπτύσσει ένα δίκτυο διανομής της πληροφορίας αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που επιφυλάσσει η ασύρματη δικτύωση».

Το ραδιοφωνικό σταθμό «Flash 9,61» και το «κύρος» του επικαλέστηκε η πρόεδρος της «Flash Multimedia» Ελένη Κόκκαλη, για να υποστηρίξει ότι το περιεχόμενο του Flash.gr αντλεί το «κύρος» του από το ραδιοσταθμό. Να σημειωθεί ότι ορισμένοι δημοσιογράφοι του «Flash» θα πλαισιώσουν την «ηλεκτρονική πύλη». Στο Flash.gr εντάσσεται επίσης και το Sportnews. H ηλεκτρονική πύλη αναπτύσσεται σε εννιά θεματικές ενότητες, ενώ η πρόσβαση δίνεται από την κεντρική σελίδα www.flash.gr. Στις θεματικές ενότητες περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ειδησεογραφία από την Ελλάδα και τον κόσμο, οικονομικές ειδήσεις, ειδήσεις από το χώρο της τεχνολογίας, θέματα για την υγεία και τη γυναίκα, καθώς και διάφορες υπηρεσίες και πληροφορίες, όπως κινηματογράφοι, κέντρα διασκέδασης και εφημερεύοντα φαρμακεία. Γενικός διευθυντής της «Flash Multimedia» είναι ο Πάνος Κολιοπάνος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ