Κυριακή 27 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών
Γενική Συνέλευση

Η ΠΕΣΑΘΕΑ καλεί τα μέλη της να πάρουν μέρος στη Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 6-9-00 στα γραφεία της ΠΕΣΑΘΕΑ, στην οδό Λυκούργου 9, 6ος όροφος, Ομόνοια.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η ΓΣ αναβάλλεται για τις 13-9-00 την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο, καθώς και τελεσίδικα στις 20-9-00, σε περίπτωση πάλι αναβολής.

Υποψηφιότητες γίνονται δεκτές έως την 1-9-00, με σχετική αίτηση προς το ΔΣ της ΠΕΣΑΘΕΑ, στα γραφεία της, ώρα 12 το μεσημέρι.

Επέτειοι
  • Το Παράρτημα Πετραλώνων-Θησείου-Πάνω Σφαγείων και ο Τοπικός Εξωραϊστικός Προσφυγικός Σύλλογος η «ΕΛΠΙΔΑ» πραγματοποιούν, όπως κάθε χρόνο, εκδήλωση τιμής και μνήμης, αύριο Κυριακή 27-8-00 στις 7 μ.μ. στην Πλατεία Ελπίδας, για τους πεσόντες πατριώτες του ολοκαυτώματος που έγινε στις 28 Αυγούστου 1944, από τους ναζί και ταγματασφαλίτες.
  • Το Παράρτημα Πτολεμαΐδας της ΠΕΑΕΑ και η ΤΕ Ποντοκώμης διοργανώνουν εκδήλωση αύριο Κυριακή 27-8-00 στις 11 π.μ., στο Δήμο Δημητρίου Υψηλάντη (Ποντοκώμης), για να τιμηθούν οι εκτελεσμένοι ομαδικά πατριώτες της περιοχής από τα στρατεύματα κατοχής 1941-'44, καθώς και οι αγωνιστές του ΔΣΕ.
  • Το Παράρτημα Λακωνίας της ΠΕΑΕΑ διοργανώνει αύριο Κυριακή 27-8-00 τιμητική εκδήλωση στην Τρύπη, στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Η ΠΕΑΤΑΘ-ΔΣΕ, συμμετέχοντας στην εκδήλωση, δρομολογεί πούλμαν που ξεκινά σήμερα στις 7.30 π.μ. από την Πλατεία Κάνιγγος.
  • Ο Δήμος Αλμυρού και το Τοπικό Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ διοργανώνουν αύριο Κυριακή 27-8-00 στις 11 π.μ. τιμητική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Νεκροταφείο της πόλης, για όλους τους εκτελεσμένους πατριώτες της περιοχής, από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής.
  • Η Νομαρχιακή Επιτροπή Νομού Πέλλας της ΠΕΑΕΑ, την Κυριακή 3-9-00 στις 11 π.μ., στα Στενά του Μουχαρέμ Χάνι Εδεσσας, διοργανώνει παλλαϊκή εκδήλωση προς τιμήν των νικηφόρων μαχών του ΕΛΑΣ, εναντίον των φασιστικών δυνάμεων κατοχής. Καλούνται να παραβρεθούν οι επιζώντες μαχητές, οι συγγενείς των πεσόντων και όλοι οι αντιστασιακοί και οι φίλοι της Αντίστασης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ