Τρίτη 5 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επίθεση κουκουλοφόρων στα γραφεία του ΔΟΛ

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ

Επίθεση με μπογιές και ξύλα σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα από κουκουλοφόρους στο κτίριο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ). Μία ομάδα 20 κουκουλοφόρων, έφτασε στο κτίριο που βρίσκεται στην οδό Μιχαλακοπούλου 80 και Παπαδιαμαντοπούλου και αμέσως άρχισε να πετάει μπογιές και πέτρες στις δύο εισόδους του κτιρίου.

Παράλληλα, προξένησαν ζημιές και σε δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το κτίριο. Οι άγνωστοι εξαφανίστηκαν αμέσως μετά την επίθεση. Δύο γυναίκες χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένες, ενώ στους χώρους του ισογείου προκλήθηκαν ζημιές από πέτρες και μπογιές. Είναι η δεύτερη επίθεση που πραγματοποιείται κατά γραφείων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Πριν 20 μέρες είχε γίνει επίθεση κουκουλοφόρων σε βάρος της «Απογευματινής».

Για την επίθεση των κουκουλοφόρων το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει σε σχόλιό του: «Αλλοτε στις λαϊκές κινητοποιήσεις και άλλοτε με ενέργειες όπως σήμερα στις εφημερίδες "ΤΑ ΝΕΑ" και "ΤΟ ΒΗΜΑ", οι κουκουλοφόροι είναι πανταχού παρόντες, δίνοντας λαβή στην κυβέρνηση και πρόσχημα για την ένταση του αυταρχισμού κατά του λαού.

Μαζί με την καταδίκη του νέου τραμπουκισμού τους, πρέπει να πούμε και άξιοι ο μισθός και η αποστολή τους».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ