Τρίτη 5 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Πλήθος και πάθος!

Μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές συγκεντρώσεις που έγιναν, τα τελευταία χρόνια, στα Τρίκαλα - όχι μόνο του ΚΚΕ, αλλά και των άλλων κομμάτων - ήταν αυτή που διοργάνωσε η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στον πεζόδρομο της «Ασκληπιού», στην οποία μίλησε η Αλέκα Παπαρήγα.

Μια συγκέντρωση, μεγάλη σε όγκο και «σφιχτή» - δύσκολα μπορούσε κάποιος να τη διασχίζει - εντυπωσιακή σε αγωνιστικό παλμό και με πολύμορφη «σύνθεση», καθώς συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των ηλικιών. Εχει, δε, ιδιαίτερο ενδιαφέρον ότι, σύμφωνα με μαρτυρίες τοπικών στελεχών του Κόμματος, το «παρών» έδωσαν και πολλοί πρώην κομμουνιστές, που είχαν αποχωρήσει και αδρανοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και άλλοι αριστεροί αγωνιστές και προοδευτικοί άνθρωποι.

Αυτή η συγκέντρωση, αποδεικνύει ότι το ΚΚΕ διατηρεί και αυξάνει την πολιτική επιρροή του στα Τρίκαλα κι αναδεικνύει τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά του για επιτυχή έκβαση της επικείμενης εκλογικής μάχης.

Ομως, οι «καλές προοπτικές» δεν εφησυχάζουν τους κομμουνιστές της περιοχής, που γνωρίζουν πως χρειάζεται «να χυθεί πολύς ιδρώτας ακόμα» για να κερδηθεί κάθε νέα ψήφος υπέρ του Κόμματος και, ως εκ τούτου, συνειδητοποιούν την ανάγκη να εντείνουν τις προσπάθειές τους, επιμηκύνοντας, συνεχώς, τα περιθώρια δράσης και αυξάνοντας, διαρκώς, τις δυνάμεις τους.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ