Παρασκευή 9 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Αντιπολίτευση»

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΠΡΑΓΜΑΤΙ, το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε να κάνει αντιπολίτευση, το αντιληφθήκαμε. Ομως, την αντιπολίτευση της Νέας Δημοκρατίας. Δηλαδή, όσα ακριβώς έκανε πριν από τέσσερα χρόνια το νυν κυβερνητικό κόμμα, προκειμένου να βρίσκεται σήμερα στην εξουσία και να ασκεί την πολιτική που ασκεί.

Ετσι, λοιπόν, εντοπίστηκαν τα σκάνδαλα, με τα οποία θα πορευθεί μέχρι τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ, εντοπίστηκαν οι υπουργοί στους οποίους θα εστιάσει για να αποδείξει την κυβερνητική ανικανότητα, καθώς και οι διεθνείς αφορμές για να τεκμηριωθεί η θέση για υποβάθμιση της χώρας στο διεθνές σκηνικό.

Αυτό που δεν εντοπίστηκε (διότι ...δεν είναι δυνατόν να εντοπιστεί κάτι που δεν υπάρχει, όσο κι αν ψάξεις), είναι το σε ποιες πολιτικές κατευθύνσεις διαφωνεί το ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ. «Ψάξε - ψάξε, δε θα το βρεις».

Ειδικά, μάλιστα, για φερόμενα ως σκάνδαλα της COSMOTE, της Εθνικής Τράπεζας και της Αγροτικής Τράπεζας, έχουμε μια και απλή ερώτηση να κάνουμε στο ΠΑΣΟΚ: Ποιοι νομοθέτησαν πρώτοι για την απελεύθερωση της αγοράς των τηλεπικοινωνιών και την παράδοση των δημόσιων τραπεζών στην ασυδοσία της διεθνούς τραπεζικής αγοράς;

Ας αναζητήσουν την απάντηση στο νομοθετικό έργο της κυβέρνησης Σημίτη και να είναι βέβαιοι ότι θα ανακαλύψουν ενδιαφέροντα πράγματα.

Σκάνδαλα λοιπόν υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν, όπως και σπανίως θα αποδείχνονται, αφού είμαστε ...στην ΕΕ και η ελευθερία του κεφαλαίου σημαίνει και αδυναμία ελέγχου του κεφαλαίου.

Μόνο, που τέτοια «φυτά» ευδοκιμούν στο «χωράφι» των απελευθερωμένων αγορών, που στηρίζουν χωρίς συζήτηση και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ! Η τράπεζα «Μαρφίν» ανακοίνωσε χτες την αύξηση των κερδών της κατά ...235% ενώ μικρότερα, αλλά εξίσου αξιόλογα, είναι συνολικά τα κέρδη του τραπεζικού κλάδου, γενικότερα.


Γρηγοριάδης Κώστας

Είναι προφανές ότι υπάρχει πλούτος και κερδοφορίες σε αυτή τη χώρα και με το παραπάνω. Για το λαό, δεν υπάρχει τίποτε. Οπότε, και τη μιζέρια του πρέπει να ζει, και να ακούει για δισεκατομμύρια ευρώ, τα οποία έρχονται και πάνε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ