Σάββατο 27 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις

Μια σειρά κινητοποιήσεις προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα:

Δυτική Αττική: Πορεία ειρήνης διοργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης Ανω Λιοσίων, Ζεφυρίου, Καματερού, Ιλίου, Πετρούπολης και Αγ. Αναργύρων. Η πορεία γίνεται αύριο το πρωί στις 10.30 π.μ. και ξεκινάει από τα σίδερα Ζοφριάς μέχρι την πλατεία Αγ. Αναργύρων. Να πάρουν μέρος στην πορεία καλεί όλους τους οικοδόμους το παράρτημα Ανω Λιοσίων του Συνδικάτου Οικοδόμων.

Ταύρος: Την ωμή και απροκάλυπτη επέμβαση των Αμερικανών στα Βαλκάνια καταδικάζουν με κοινή ανακοίνωσή τους ο δήμαρχος Ταύρου, το Δημοτικό Συμβούλιο και η Επιτροπή Ειρήνης του δήμου και καλούν στην εκδήλωση που θα γίνει αύριο το πρωί στις 11 π.μ. στην Πλατεία Παναγίτσας.

Χανιά: Την πλήρη αντίθεσή τους στη συμμετοχή ελληνικών στρατευμάτων στο νέο προσχεδιασμένο έγκλημα σε βάρος των λαών της Γιουγκοσλαβίας εκφράζουν ο Σύλλογος Εργαζομένων και ο Νοσηλευτικός Σύλλογος του Νομαρχιακού Γενικού Νοσοκομείου Χανίων. Καλούν κάθε δημοκράτη και εργαζόμενο της πόλης στη συγκέντρωση που διοργανώνεται τη Δευτέρα 29 Μάρτη και ώρα 7μ.μ. στην Πλατεία Αγοράς.

Αρτα: "Μόνο η πάλη των λαών μπορεί να σταματήσει τους ιμπεριαλιστές, να σταματήσει τον πόλεμο". Για το λόγο αυτό η Επιτροπή Ειρήνης Αρτας της ΕΕΔΥΕ διοργανώνει συλλαλητήριο την Τρίτη 30 Μάρτη. Για τον ίδιο λόγο σήμερα στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Αρτας γίνεται σύσκεψη φορέων της πόλης.

Κάτω Πατήσια: Πικετοφορία διοργανώνουν αύριο το απόγευμα στις 5.30 μ.μ. στην Πλατεία Θυμαρακίων φορείς της περιοχής. Ο Σύλλογος Γυναικών Κάτω Πατησίων - Θυμαρακίων - Σεπολίων και η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" καλούν τους κατοίκους να πάρουν μέρος στην πορεία - πικετοφορία ενάντια στην επέμβαση στη Γιουγκοσλαβία.

Κοζάνη: Αντιπολεμικό συλλαλητήριο διοργανώνεται σήμερα από το δήμο και μαζικούς φορείς της πόλης στις 8μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ