Σάββατο 27 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
2Ο ΔΙΜΗΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΚΚΕ - ΚΝΕ
Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους

Παράσταση παντομίμας, Καραγκιόζης και φυσικά βιβλίο περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα αυτού του Σαββατοκύριακου, που παρουσιάζεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 2ου Δίμηνου Πολιτιστικής Παρέμβασης,που διοργανώνουν το Πολιτιστικό Τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ και το Πολιτιστικό Τμήμα του ΚΣ της ΚΝΕ στην Αίθουσα Συνεδρίων της ΚΕ του ΚΚΕ,στον Περισσό. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο ενότητες. Η μια περιλαμβάνει πολυθεματικές εκδηλώσεις για παιδιά, με κουκλοθέατρο, καραγκιόζη, παιδικό θέατρο, κινούμενα σχέδια, κλόουν, παιχνίδια και παρουσίαση βιβλίων. Η άλλη έχει τη διάθεση να αναδείξει και να προβάλει έργα κυρίως νέων καλλιτεχνών.

Ετσι, λοιπόν, σήμερα, στις 8.00, στην Αίθουσα Συνεδρίων της ΚΕ του ΚΚΕ, θα παρουσιαστεί μια παράσταση παντομίμας του Κάιο Βελτζ για μικρούς και μεγάλους, με έξι σκετς: "Η πυραμίδα", "Ο ασφαλιστής", "Στο χειρουργείο", "Ευρω - αμάν", "Κάτσε πάνω", "Σαμουράι".

Αύριο, στις 11 το πρωί, ο αγαπημένος φίλος των παιδιών αλλά και των μεγάλων, ο προσφιλής μας Καραγκιόζης θα μας διηγηθεί τις περιπέτειές του. Οδηγός σ' αυτό το ταξίδι του Θεάτρου Σκιών ο δεξιοτέχνης Γιώργος Μαμάης.Στη συνέχεια, ο Νικήτας Τσακίρογλου και η Χρυσούλα Διαβάτη θα παρουσιάσουν το βιβλίο "Οι άρχοντες του μύλου" του Ρένου Ρώτα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ