Παρασκευή 16 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΙΑΤΡΙΔΟΥ
Εγγύηση η "Δημοτική Συνεργασία"

Η Μαριλένα Ιατρίδου,μέλος της "Κίνησης Πολιτών Παραλίας Σαρωνικού για την Οικολογία και την Κοινωνική Αλληλεγγύη", δήλωσε:

"Το Ελληνικό σήμερα βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντος των περιβαλλοντικών οργανώσεων, διότι εκεί προγραμματίζονται οι μεγαλύτερες περιβαλλοντικές καταστροφές. Το ήδη εξαγγελθέν τερατώδες Ολυμπιακό τεχνητό νησί - μαρίνα θα καταστρέψει όλη την παραλία του Σαρωνικού και η σχεδιαζόμενη οικοδόμηση του αεροδρομίου θα έχει ολέθριες συνέπειες για όλη την Αθήνα.

Ο Δήμος Ελληνικού με Δήμαρχο τον Κ. Κορτζίδη είναι ο μόνος δήμος σε όλη την Αττική, ο οποίος κατήγγειλε την Ολυμπιακή καταστροφή της παραλίας και συνεργάζεται στενά με τις περιβαλλοντικές οργανώσεις για την αποτροπή των παραπάνω καταστροφικών σχεδίων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υποστηρίζουμε ένθερμα την υποψηφιότητα Κορτζίδη. Η υπερψήφιση του συνδυασμού του αποτελεί για μας εγγύηση ότι ο Δήμος Ελληνικού θα συνεχίσει να πρωτοστατεί στο μεγάλο αγώνα για τη διάσωση της παραλίας και του χώρου του αεροδρομίου".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ