Παρασκευή 16 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΑΥΡΟΣ
"Πανστρατιά" για την επανεκλογή του Π. Βακαλόπουλου

Σε "πανστρατιά", ώστε την Κυριακή οι δημότες του Ταύρου να θέσουν και πάλι στο τιμόνι της Δημοτικής Αρχής τον καταξιωμένο δήμαρχο Παναγιώτη Βακαλόπουλο έχουν κατέλθει τα στελέχη και οι φίλοι της "Δημοκρατικής Συνεργασίας "Η Αλλαγή"", αλλά και πλήθος κόσμου. Καθημερινά και όλες τις ώρες της μέρας "οργώνουν" τους δρόμους και τα σπίτια, μοιράζουν το ψηφοδέλτιο της νίκης και καταδεικνύουν την ανάγκη, γιατί πρέπει να είναι για μια ακόμη τετραετία δήμαρχος ο Παν. Βακαλόπουλος. Γιατί το όνομα του Παν. Βακαλόπουλου είναι συνδεδεμένο με την πείρα, την ανάπτυξη και το ήθος, γιατί στα 20 χρόνια της δημαρχίας του, άλλαξε τη μορφή της πόλης, γιατί, αν εκλεγεί δήμαρχος ο Δ. Σούτος που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ θα εφαρμόσει και στον Ταύρο την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική, θα γίνει το μακρύ χέρι της κυβέρνησης και όποια έργα γίνουν - αν γίνουν - θα επιβαρύνουν οικονομικά τους δημότες του Ταύρου.

Και χτες κλιμάκια της "Δημοκρατικής Συνεργασίας "Η Αλλαγή"" περιόδευσαν σε χώρους δουλιάς, σε καφενεία και σε σπίτια, μοιράζοντας το ψηφοδέλτιο της παράταξης. Από τις περιοδείες προκύπτει πως τη δεύτερη Κυριακή θα είναι αυξημένη σημαντικά η συσπείρωση του κόσμου γύρω από τον Π. Βακαλόπουλο και το συνδυασμό του, έτσι ώστε να γίνει δυνατό η δημοτική αρχή που για 20 χρόνια συνδιοικεί μαζί με το λαό, να συνεχίσει το δημιουργικό έργο της.

Σήμερα στις 8:30 το βράδυ η "Δημοκρατική Συνεργασία "Η Αλλαγή"" θα πραγματοποιήσει την προεκλογική συγκέντρωση, στην οποία θα μιλήσει ο Παν. Βακαλόπουλος. Η συγκέντρωση θα γίνει στην Πλατεία Εθνικής Αντίσταση (Αη Γιώργη), ενώ σε περίπτωση βροχής, η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα στο αμφιθέατρο Λυκείου (Αγίας Σοφίας).

Δυο εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές καταγράφεται μια αύξηση του ποσοστού αυτών που επιλέγουν τώρα τον Π. Βακαλόπουλο και το συνδυασμό του, όχι μόνο ανάμεσα σε απλούς πολίτες, αλλά και ανάμεσα σε στελέχη άλλων κομμάτων. Χαρακτηριστικά: ο Κ. Μαζοκόπος παλιό στέλεχος της ΕΔΑ και σήμερα μέλος του ΣΥΝ, με δήλωσή του στο "Ρ" καλεί όλους τους αριστερούς, προοδευτικούς, αλλά και γενικότερα όλους τους δημότες του Ταύρου, "να ψηφίσουν για άλλη μια φορά τον Παν. Βακαλόπουλο, γιατί στην εικοσάχρονη πορεία του στο τιμόνι της Δημοτικής Αρχής του Ταύρου έχει επιδείξει τεράστιο έργο, σε σημείο τέτοιο που η πόλη σήμερα να έχει αλλάξει άρδην, έχει συνδυάσει τη συνέπεια με το ήθος, βρίσκεται πάντα κοντά στο λαό και αποτελεί εγγύηση για το μέλλον του Ταύρου".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ