Σάββατο 12 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ανεμομαζώματα...

Ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του αρχιεπισκόπου "ευλόγησε" τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Νομάρχη Πειραιά του ΠΑΣΟΚ Δ. Σαράφογλου. Και ήταν όλοι εκεί. Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Κ. Λαλιώτης και ο υπουργός των εφοπλιστών Στ. Σουμάκης. Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ όλων των... "τάσεων": Ο"αρσενικός" Μ. Μπεντενιώτης και ο "εκσυγχρονιστής" Β. Βλασσόπουλος. Ο Κ. Λάλος και ο Γ. Διαμαντίδης.

Μήνυμα συμπαράστασης έστειλαν ο "πατριώτης" Γ. Καψής και ο "κεντρώος" αντιπρόεδρος της Βουλής Π. Κρητικός. Παρών και ο γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Σ. Κοσμίδης. Εκεί ήταν και ο "αντάρτης" πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Δ. Γκερλές, που έχει ταχθεί υπέρ του Αντ. Ντεντιδάκη. Φυσικά, δεν μπορούσε να απουσιάσει και ο μαϊντανός, που πάει παντού, Μ. Ανδρουλάκης. Ολοι για να παλέψουν για τη "νίκη" του Δ. Σαράφογλου, που, όπως είπε ο υπερνομάρχης Ε. Κουλουμπής, θα "δώσει τη νίκη στο δημοκρατικό ψηφοδέλτιο Αθήνας - Πειραιά". Μόνο ο Στ. Λογοθέτης έλειπε, για να υπάρξει απαρτία, αλλά αυτόν ως γνωστόν δεν τον παίζουν πια...

Η σύναξη έδειξε με τον πιο αποκαλυπτικό τρόπο το πόσο πραγματικές είναι οι διαφωνίες που εμφανίζονται μέσα στο ΠΑΣΟΚ και το ρόλο που πραγματικά παίζουν οι διάφοροι αντάρτες στους δήμους. Εκτός, όμως, από αυτούς, εκεί ήταν και ο δήμαρχος Ρέντη Γ. Ιωακειμίδης, που ανήκει στον ΣΥΝ. Δυο μέρες νωρίτερα ήταν στην Πλατεία Κοραή που μίλαγε ο Ν. Κωνσταντόπουλος, λέγοντας διάφορα για την "αντιπολίτευση" που κάνει ο ΣΥΝ στην κυβέρνηση.

Κι όλα αυτά μάς θυμίζουν αυτό που λέει ο λαός: "Ανεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ