Σάββατο 12 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Αρχή με αρκετά εμπόδια

Περιοδεία της Ελένης Παπαδοπούλου σε σχολεία της περιοχής

"Μια καινούρια σχολική χρονιά αρχίζει, κουβαλώντας όχι μόνο όλα τα προβλήματα των προηγούμενων χρόνων, αλλά αντιμετωπίζοντας σήμερα και έναν αντιεκπαιδευτικό νόμο που θα λειτουργήσει σε βάρος όλων των ενδιαφερόμενων πλευρών",υπογράμμισε η επικεφαλής της Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης υποψήφια δήμαρχος Κερατσινίου Ελένη Παπαδοπούλου,περιοδεύοντας χθες στα σχολεία του Δήμου, με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς.

"Ο νόμος αυτός - συνέχισε - που πυροδότησε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών, ουσιαστικά, δεν μπορεί να έχει ισχύ στα σχολεία της πόλης μας, αφού όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια λειτουργούν πρωί - βράδυ". Για την κατάσταση αυτή η υποψήφια δήμαρχος σημείωσε ότι, βασικές ευθύνες έχει και η σημερινή Δημοτική Αρχή που την τετραετία αυτή δεν παρέδωσε ούτε μία νέα αίθουσα διδασκαλίας στο Κερατσίνι, γιατί δεν πίεσε και δε διεκδίκησε μαζί με τους φορείς της Παιδείας την κατασκευή καινούριων σχολείων.

"Η ΔΑΣ συμμετείχε και συμπαραστάθηκε σε όλους τους αγώνες για καλύτερη Παιδεία τη χρονιά που πέρασε. Συμπαραστάθηκε στους εκπαιδευτικούς που ύψωσαν το ανάστημά τους ενάντια στη βία των ΜΑΤ, διδάσκοντας στους μαθητές τους το μάθημα της αξιοπρέπειας, του αγώνα της αλληλεγγύης", τόνισε η Ελένη Παπαδοπούλου, δηλώνοντας ότι η ΔΑΣ θα συνεχίσει τον αγώνα μαζί με τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς για δημόσια και δωρεάν Παιδεία, ισότιμη για όλα τα παιδιά, ενάντια στο Νόμο του Αρσένη. "Μέσα σ' αυτές τις συνθήκες ευχόμαστε, από καρδιάς, καλή και αγωνιστική χρονιά, με θετικά για όλους αποτελέσματα", κατέληξε η επικεφαλής της ΔΑΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ