Σάββατο 12 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις σε άλλες μεγάλες πόλεις

Σήμερα αρχίζουν οι διήμερες εκδηλώσεις σε Λάρισα, Καρδίτσα, Πάτρα, Γιάννενα, Ηράκλειο, Χανιά και Μυτιλήνη, ενώ ολοκληρώνονται στη Χαλκίδα

Σήμερα ολοκληρώνονται οι διήμερες εκδηλώσεις στη Χαλκίδα, με την κεντρική πολιτική ομιλία, στις 9.50 μ.μ., από τον Δημήτρη Κουτσούμπα,μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ θα χαιρετίσει και ο υποψήφιος νομάρχης Νομού Εύβοιας της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας", Δημήτρης Ραχιώτης.Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνονται επίσης συναυλίες από νεανικά συγκροτήματα.

Στη Λάρισα

Στη Λάρισα, οι εκδηλώσεις αρχίζουν σήμερα στις 7.40 μ.μ. Η ομιλία από τον Παναγιώτη Παλαβό,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, θα γίνει στις 9.30 μ.μ., ενώ θα χαιρετίσει και ο Αγης Τριγάζης,γραμματέας του ΝΣ της ΚΝΕ. Η συζήτηση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκινά στις 8.15 μ.μ. Συμμετέχουν οι: Χρήστος Χαλκιάς,δημοτικός σύμβουλος, Αθανάσιος Σερδέλης,νομαρχιακός σύμβουλος, Λίτσα Ούντρια,υποψήφια δημοτική σύμβουλος, και Βάιος Μπιμπίλης,μέλος του Γραφείου Θεσσαλίας της ΚΝΕ. Επίσης, σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικό και συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη

Αύριο Κυριακή, στις 9.15 μ.μ., θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Κυριακής περιλαμβάνει αφιέρωμα στα 80χρονα του ΚΚΕ και συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου.

Στην Καρδίτσα

Στην Καρδίτσα, οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 8.20 μ.μ. με χαιρετισμό από την ΚΝΕ, ενώ θα ακολουθήσει ομιλία από τον Λάζαρο Μυλωνά,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Στις 9.30 μ.μ. ακολουθεί συζήτηση για τις δημοτικές εκλογές, στην οποία συμμετέχουν οι: Χρήστος Τέγος,υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας, Βαγγέλης Μπούτας,υποψήφιος νομάρχης Καρδίτσας, και ο Νίκος Κυριστόπουλος,γραμματέας του Νομαρχιακού Γραφείου Καρδίτσας της ΚΝΕ.

Η κεντρική ομιλία θα γίνει αύριο Κυριακή στις 9.30 μ.μ. από τον Σπύρο Στριφτάρη,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το πρόγραμμα του διημέρου περιλαμβάνει ροκ και ρεμπέτικα συγκροτήματα και συναυλία αύριο Βράδυ με τον Βασίλη Καζούλη.

Στην Πάτρα

Στην Πάτρα στις 9.30 μ.μ. θα γίνει η ομιλία από τον Αλέκο Μαρινάκη,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Αύριο στις 9.30 μ.μ. θα γίνει η κεντρική ομιλία από τον Δημήτρη Γόντικα,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει λαϊκό γλέντι με τον Μπάμπη Τσέρτο,συναυλία πολιτικού τραγουδιού με την Μαρία Δημητριάδη και τον Γιάννη Θωμόπουλο.

Συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον αγώνα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, ενώ θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών, και λαϊκούς χορούς από παραδοσιακά συγκροτήματα.

Στα Γιάννενα

Σήμερα οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 7.30 μ.μ. με χαιρετισμό από τον γραμματέα του ΝΣ Ιωαννίνων της ΚΝΕ, ενώ θα ακολουθήσει ομιλία από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Αύριο οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 8 μ.μ., ενώ ακολουθεί η κεντρική πολιτική ομιλία από τον Τάκη Τσίγκα,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα: "Δημοτικές - νομαρχιακές εκλογές και νεολαία". Το πρόγραμμα του διημέρου περιλαμβάνει ροκ και λάτιν μουσική, ρεμπέτικο γλέντι.

Στο Ηράκλειο

Σήμερα στο Ηράκλειο, στις 8 μ.μ. ξεκινούν οι εκδηλώσεις του κεντρικού διήμερου. Σήμερα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει ομιλία από τον Κώστα Μυτιληνιού,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, και συζήτηση με θέμα: "Τοπική Αυτοδιοίκηση και νεολαία".

Αύριο στις 9 μ.μ. θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στο πρόγραμμα του διημέρου περιλαμβάνονται επίσης συναυλίες με ροκ συγκροτήματα, "Bad Macine" και "Salus Mentis",τραγούδια του αγώνα με τον Γ. Μπάχρη,ρεμπέτικα τραγούδια από το συγκρότημα "Ουζουκτσήδες και Ρακουδηστές",έντεχνη λαϊκή μουσική και θεατρικό, έκθεση βιβλίου και πολιτικής αφίσας.

Στα Χανιά

Στα Χανιά, οι εκδηλώσεις ξεκινούν σήμερα στις 7.30 μ.μ. Στις 8.45 μ.μ. θα ξεκινήσει η συζήτηση με θέμα το Ν.2525/97 και τις επιπτώσεις στη νεολαία, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει μουσική με ροκ συγκροτήματα. Αύριο στις 9.15 μ.μ. θα μιλήσει ο Παναγιώτης Γεωργιάδης,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί μουσική με τα ροκ συγκροτήματα "ΦΡΑΧΤΕΣ ΣΙΩΠΗΣ" και "PROXIMA - DIES".

Στη Μυτιλήνη

Στη Μυτιλήνη, οι εκδηλώσεις ξεκινούν σήμερα στις 8 μ.μ., ενώ ακολουθεί συζήτηση για το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων, στην οποία συμμετέχουν οι: Βαγγέλης Παλαιολόγος,υποψήφιος νομάρχης Λέσβου της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας" (ΝΑΣ), Νάσος Γιακαλής,υποψήφιος δήμαρχος Μυτιλήνης της "Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας", Θωμάς Τσαγκαρέλλης,πρόεδρος του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, και Σταμάτης Γεραγώτης,μέλος του ΝΣ Λέσβου της ΚΝΕ και υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με το συγκρότημα του Χαρίλαου Ρόδανου.

Η κεντρική ομιλία είναι αύριο, με ομιλητή τον Πέτρο Αλέπη,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, ενώ θα χαιρετίσει μέλος από το ΝΣ Λέσβου της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει συναυλίες με ροκ συγκροτήματα και το συγκρότημα του Χαρίλαου Ρόδανου.

  • Σήμερα Σάββατο γίνονται επίσης εκδηλώσεις στο Μεσολόγγι,στο Πασαλιμάνι,με ομιλήτρια την Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, και στη Φλώρινα με θέμα: "Τοπική Αυτοδιοίκηση και νεολαία" και ομιλητή τον Σωτήρη Αμαξόπουλο,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στα γεμάτα... η Βόρεια Ελλάδα(2005-08-31 00:00:00.0)
Αγωνιστικές, νεανικές εκδηλώσεις(2005-08-23 00:00:00.0)
«Ταξιδεύει» σ' όλη την Ελλάδα(2002-09-06 00:00:00.0)
Πλούσιες εκδηλώσεις κορύφωσης(2002-08-29 00:00:00.0)
Κορύφωση στην υπόλοιπη Ελλάδα(2000-09-14 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις σε άλλες πόλεις(1998-09-11 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ