Τετάρτη 25 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
χεράκια

Η ΑΘΗΝΑ βοηθά και αυτή, κατά το μέτρο των δυνάμεών της, στην "ανακύκλωση" της συζήτησης περί της διαδικασίας που θα πρέπει να ακολουθήσει η όποια προσπάθεια ελληνοτουρκικής προσέγγισης... (σελίδα 12).

ΟΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ κινήσεις των Αμερικανών στο Κόσσοβο, ήδη έχουν φέρει σε δύσκολη θέση της ελληνική διπλωματία, η οποία "τρέχει" πίσω από μια "περίεργη" και άκρως επικίνδυνη πρόταση για αντιμετώπιση - υποτίθεται - της έκρυθμης κατάστασης στο Κόσσοβο (σελίδα 16).

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ που αντιμετωπίζουν 500 περίπου οικογένειες στην Καβάλα, οι οποίες καλούνται να πληρώσουν ενοίκιο περισσότερα από 800.000 δρχ. για οικόπεδα του δημοσίου μικρής αξίας, που κατέχουν πάνω από μισό αιώνα, φέρνουν στη Βουλή με Ερώτησή τους βουλευτές του ΚΚΕ (σελίδα 20).

ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ "ξεπούλημα" και "σκάνδαλο" αποδεικνύονται φτωχές, για να περιγράψουν τις διαδικασίες ιδιωτικοποίησης της Τράπεζας Κρήτης, όπως η κυβέρνηση τις δημοσιοποίησε χτες με την προκήρυξη του νέου διαγωνισμού(σελίδα 21).

ΑΝΑΣΑ στις βεβαρημένες πολεοδομικά και κυκλοφοριακά γειτονιές της Αθήνας δίνει η παρέμβαση του επικεφαλής της "Αγωνιστικής Συνεργασίας για την Αθήνα" Λεων. Αυδή (σελίδα 26).

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ που αντιμετωπίζουν οι μελισσοκόμοι έφεραν με Ερωτήσεις που κατέθεσαν στη Βουλή βουλευτές του ΚΚΕ. Παράλληλα, η Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδας, ζητά να μη γίνουν πράξη οι ζημιογόνες αποφάσεις που έχει πάρει το υπουργείο Γεωργίας για τη μελισσοκομία (σελίδα 36).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ