Τετάρτη 25 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Υποσχέσεις ... ΑΤΕ για την "ΑΓΝΟ"

Γενικόλογες και αόριστες υποσχέσεις και αυτές κάτω από την πίεση του αγώνα των εργαζομένων της "ΑΓΝΟ" έδωσε η διοίκηση της ΑΤΕ στη διάρκεια της συνάντησης που είχε χτες με πολυπληθή αντιπροσωπεία των εργαζομένων της συνεταιριστικής γαλακτοβιομηχανίας.

Η διοίκηση της ΑΤΕ υποσχέθηκε ότι μέσα στις επόμενες 15 μέρες θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη χρηματοδότηση της "ΑΓΝΟ" από την Τράπεζα. Οπως είπε ο διοικητής της ΑΤΕ Π. Λάμπρου, η χρηματοδότηση θα είναι λελογισμένη, πράγμα που σημαίνει ότι θα δοθούν χρήματα όπως βολεύει και συμφέρει την Τράπεζα. Επίσης ειπώθηκε στους παριστάμενους εργαζομένους της "ΑΓΝΟ" ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα καταρτιστεί επιχειρηματικό σχέδιο (μπίζνες πλαν) για την επόμενη δεκαετία. Ακόμα ο διοικητής της ΑΤΕ είπε πως η Τράπεζα δε σκοπεύει να ιδιωτικοποιήσει... την επιχείρηση και ότι θα γίνει μετοχοποίηση για να μετατραπεί η "ΑΓΝΟ" σε συνεταιριστική ΑΕ.

Τα παραπάνω όμως δεν ταυτίζονται με τις προτάσεις των εργαζομένων, που ζητούν να παραμείνει η "ΑΓΝΟ" ένωση συνεταιρισμών και στην κατεύθυνση αυτή να παρθούν όλα εκείνα τα μέτρα για την εξυγίανση και ανάπτυξή της.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ