Τρίτη 20 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η πίτα των δημοσιογράφων

Την πίτα της έκοψε χτες η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ. Παρόντες ήταν η Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης,ο αντιπρόεδρος της ΒουλήςΠ. Κρητικός,οι υπουργοί Τύπου και ΜΜΕ Δ. Ρέππας και Δημόσιας Τάξης Γ. Ρωμαίος,αρκετοί βουλευτές και πρώην υπουργοί, ο πρόεδρος του ΕΣΡ, της ΓΣΕΕ, πρόεδροι και εκπρόσωποι δημοσιογραφικών οργανώσεων, διευθυντές εφημερίδων και σταθμών και, βεβαίως, πολλοί δημοσιογράφοι.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Δ. Γκλαβάς, στη σύντομη ομιλία του, υπογράμμισε τη σημασία της ενότητας του δημοσιογραφικού κόσμου, ενόψει, μάλιστα, των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο χώρος.

Από την πλευρά του, ο Α. Κακλαμάνης στο σύντομο χαιρετισμό του, επισήμανε πως "υπάρχουν εκατοντάδες Ελληνες που εργάζονται στα ΜΜΕ χωρίς καν πράσινη κάρτα, χωρίς καμιά ασφάλιση και σιγουριά για την απασχόλησή τους". Αναφέρθηκε, μια ακόμα φορά, στην απαράδεκτη κατάσταση που έχουν επιβάλει οι μεγαλοϊδιοκτήτες των ΜΜΕ στα μέσα ενημέρωσης, τονίζοντας πως "δεν μπορούμε να αγνοούμε άλλο την κατάσταση (αυτή) στα ΜΜΕ".

  • Την Πέμπτη 29.1.98 θα κόψει την πίτα του και ο Σύνδεσμος Αντιστασιακών Δημοσιογράφων 1941 - '44.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ