Πέμπτη 23 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ
Ελεύθερος να μην πληρώσει

Πολυεπίπεδες και σε υψηλότατο επίπεδο αποδεικνύονται για μία ακόμα φορά οι διασυνδέσεις που διαθέτει ο βιομήχανος Κιοσέογλου των "Τσιμέντων Χαλκίδας". Ο Κιοσέογλου, που δεν έχει πάψει να δηλώνει δημόσια ότι έχει "εξυπηρετήσει" και το σημερινό πρωθυπουργό, Α. Παπανδρέου, απαλλάχτηκε χτες, προσωρινά, από την υποχρέωση να πληρώσει στο ΙΚΑ τα 7,2 δισ. που χρωστά για ασφαλιστικές εισφορές.

Με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων ανεστάλη προσωρινά η εκτέλεση δύο αποφάσεων για αναγκαστική κατάσχεση στο εργοστάσιο των "Τσιμέντων Χαλκίδας ΑΕ". Η αναγκαστική κατάσχεση είχε επιβληθεί μετά από προσφυγή του διευθυντή του υποκαταστήματος ΙΚΑ Χαλκίδας για χρέη του ιδιοκτήτη των "Τσιμέντων Χαλκίδας" σ' αυτό, που φτάνουν στο ποσό των 7,2 δισ. δραχμών από καθυστερούμενες εισφορές.

Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών με την υπ' αριθμόν 175/1995 απόφασή του ανέστειλε τις προηγούμενες αποφάσεις για αναγκαστική κατάσχεση του εργοστασίου "Τσιμέντα Χαλκίδας" μέχρις ότου εκδοθεί η οριστική απόφαση επί της ανακοπής που άσκησε η διεύθυνση της επιχείρησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ