Τρίτη 15 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κριτική...

Τελικά το πρόβλημα της κυβέρνησης είναι οι "αντιφάσεις" και η "σύγχυση", ενώ το ξεκίνημά της γίνεται με "κενά" και "χωρίς πυξίδα". Αν ορισμένοι νομίζουν πως τέτοιου είδους κριτική απευθύνουν προς την κυβέρνηση Σημίτη κάποια από τα δυσαρεστημένα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, είναι γελασμένοι. Οι επικριτές, που βρίσκονται "εντός των τειχών", είναι πολύ πιο σκληροί στην κριτική τους, αρκεί να θυμηθεί κανείς πόσο δεξιόστροφο χαρακτήριζαν τον πρωθυπουργό τους πριν λίγο καιρό.

Για "σύγχυση" κατηγορεί σήμερα την κυβέρνηση ο ΣΥΝ, με χτεσινή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του, ενώ οι κατηγορίες περί έλλειψης πυξίδας είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της "Κυριακάτικης Αυγής".

Και, βέβαια, γνωρίζοντας κανείς τη σαφέστατη κατεύθυνση της κυβερνητικής πολιτικής, όπως αυτή προκύπτει και από την ανάλυση των κεντρικών επιλογών των κυβερνώντων, αλλά και από τις επίσημες τοποθετήσεις του πρωθυπουργού και των υπουργών του στη Βουλή, καταλαβαίνει εύκολα ποιος έχει υποστεί σοκ σύγχυσης και ποιος προσπαθεί να συγχύσει όσους διαβάζουν τα γραφόμενά τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ