Τετάρτη 28 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στις 25 Ιούνη αρχίζουν οι Γενικές Εξετάσεις

Με Εκθεση αρχίζουν η Α', Β' και Γ' Δέσμη και ακολουθεί με το ίδιο μάθημα την επόμενη μέρα η Δ' Δέσμη

Από την Τετάρτη 25 Ιούνη μέχρι και την Πέμπτη 3 Ιούλη θα διεξαχθούν φέτος οι Γενικές Εξετάσεις στα μαθήματα δέσμης για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, ενώ οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα θα γίνουν από την Παρασκευή 4 Ιούλη μέχρι την Τετάρτη 9 του Ιούλη. Οι εξετάσεις των υποψηφίων από τα τμήματα ειδικότητας των ΤΕΛ θα διεξαχθούν από 25 Ιούνη μέχρι 3 Ιούλη.

Οι υποψήφιοι όλες τις μέρες των εξετάσεων πρέπει να προσέρχονται στο εξεταστικό τους κέντρο το αργότερο στις 7 πμ, ενώ οι υποψήφιοι από τα τμήματα ειδικότητας των ΤΕΛ πρέπει να εισέρχονται το αργότερο στις 9.30 π.μ. Για τα ειδικά μαθήματα που εξετάζονται απόγευμα, η προσέλευση των υποψηφίων πρέπει να γίνει μέχρι τις 5.30 μ.μ.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων για τους υποψηφίους Δέσμης έχει ως εξής: Στις 25 Ιούνη θα εξεταστούν οι υποψήφιοι της Α, Β και Γ Δέσμης στην Εκθεση,ενώ στο ίδιο μάθημα θα εξεταστούν στις 26 Ιούνη οι υποψήφιοι της Δ Δέσμης. Στις 27 Ιούνη οι υποψήφιοι της Α και Β Δέσμης θα εξεταστούν στο μάθημα της Φυσικής και οι υποψήφιοι της Γ Δέσμης στα Αρχαία Ελληνικά.Στις 28 Ιούνη οι υποψήφιοι της Δ Δέσμης θα εξεταστούν στο μάθημα της Ιστορίας.

Τη Δευτέρα 30 Ιούνη οι υποψήφιοι της Α, Β και Γ Δέσμης θα εξεταστούν στα Μαθηματικά,στη Βιολογία και την Ιστορία αντίστοιχα. Την 1η Ιούλη οι υποψήφιοι της Δ Δέσμης θα εξεταστούν στην Πολιτική Οικονομία.Στις 2 Ιούλη οι υποψήφιοι της Α και Β Δέσμης θα εξεταστούν στη Χημεία,ενώ οι υποψήφιοι της Γ Δέσμης στα Λατινικά.Τέλος, οι υποψήφιοι της Δ Δέσμης στις 3 Ιούλη θα εξεταστούν στα Μαθηματικά.

Το πρόγραμμα για τις εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα έχει ως εξής: Την Παρασκευή 4 Ιούλη το πρωί θα εξεταστούν οι υποψήφιοι στο Ελεύθερο Σχέδιο και τα Αγγλικά.Στις 5 Ιούλη το πρωί θα εξεταστούν στο Γραμμικό Σχέδιο,στις 7 Ιούλη το πρωί στα Γαλλικά και το απόγευμα στα Ιταλικά,στις 8 Ιούλη το πρωί στην Αρμονία και το απόγευμα στα Γερμανικά και στις 9 Ιούλη το πρωί οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στην Υπαγόρευση Μουσικού Κειμένου.

Η υγειονομική εξέταση και οι δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ θα γίνουν στο διάστημα από την Πέμπτη 3 Ιούλη μέχρι και την Τετάρτη 9 του Ιούλη.Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες, εκτός από τα μαθήματα του ελεύθερου και του γραμμικού σχεδίου που είναι έξι ώρες, ενώ η εξέταση του ειδικού μαθήματος της Υπαγόρευσης Μουσικού Κειμένου (DICTEE) είναι 20 λεπτά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ