Τετάρτη 11 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Στείλτε ψήφο αντίστασης

Πλήθος κόσμου στη χτεσινή συγκέντρωση
Πλήθος κόσμου στη χτεσινή συγκέντρωση
Μήνυμα αντίστασης και αισιοδοξίας για την ενίσχυση των αγώνων του περιστεριώτικου λαού έστειλε η χτεσινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Πρωτοβουλίας Αγωνιστικής Συμπαράταξης» (ΠΑΣΥ). «Κάναμε προσπάθεια να φτάσει ο λαός στην κάλπη με πολιτικά κριτήρια και όχι με το πιστόλι των εκβιασμών και των διλημμάτων στον κρόταφο», επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος με την ΠΑΣΥ Παναγιώτης Σοφός, ο οποίος, παρά τη δυνατή μπόρα απευθύνθηκε σε πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας που συγκεντρώθηκε στην πλατεία Δημαρχείου.

Μίλησε για την πολιτική που εφάρμοσαν και στήριξαν οι παρατάξεις του Παχατουρίδη (ΝΔ) και του Λαλένη (ΠΑΣΟΚ), ενισχύοντας και συμμετέχοντας στην ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, στη φορολογική αφαίμαξη των εργαζομένων, στην εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών υγείας, πρόνοιας κτλ. Κάλεσε κάθε αγωνιστή να δώσει τη μάχη σπίτι το σπίτι μέχρι την τελευταία στιγμή. Και σημείωσε ότι στον αντίποδα, ο συνδυασμός της ΠΑΣΥ «έχει βάλει τη σφραγίδα του στις κατακτήσεις του λαού, αναδεικνύοντας στη μακρά αγωνιστική του ιστορία πρωτοπόρους μαχητές για τα δίκαια των εργαζομένων, όπως ο Δημήτρης Φωλόπουλος και συσπειρώνει σήμερα ό,τι καλύτερο ανέδειξε ο λαϊκός αγώνας των Περιστεριωτών την τελευταία τετραετία».

Ψήφος - αντίσταση σε όποιον γεννά βάσανα για το λαό

Ο Παναγιώτης Σοφός, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου
Ο Παναγιώτης Σοφός, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου
«Τα αποτελέσματα την Κυριακή το βράδυ, πρέπει να ενισχύουν τη δυναμική του ταξικού κινήματος, να ενισχύουν την παρουσία των συνδυασμών της αντίστασης, της ανυπακοής απέναντι στο δικομματισμό, απέναντι στους βιομήχανους, απέναντι στο κεφάλαιο, απέναντι σ' όλους αυτούς που με τις πολιτικές τους γεννούνε βάσανα για το λαό», τόνισε μιλώντας στη συγκέντρωση ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος υπερνομάρχης Αθηνών - Πειραιώς με τη ΝΑΣ. Και κάλεσε όσους είναι και αισθάνονται αριστεροί, να μην εγκλωβιστούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΝ.

«Ποιος δε συμφωνεί ότι ο αριστερός άνθρωπος θέλει αξιοπρέπεια, αγωνιστικότητα, περηφάνια, φερεγγυότητα, συνέπεια, σταθερότητα», υπογράμμισε. «Ο αριστερός θέλει πρώτα απ' όλα να μη φοβάται κανένας την ΕΕ και τους ξένους, να δείχνει περηφάνια απέναντι στους ξένους αφέντες που επιχειρούν τη σύγχρονη αποικιοκρατία και το σύγχρονο ραγιαδισμό», τονίζοντας ακόμα πως η ηγεσία του ΣΥΝ «μακιγιάρει την ΕΕ και την πολιτική της. Είναι αφερέγγυα και η πολιτική της είναι εγκλωβισμένη στην κατεύθυνση της στρατηγικής της ΕΕ».

Τη συγκέντρωση χαιρέτισε ο Πολύβιος Τσίρκας, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΔΗΚΚΙ και υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, σημειώνοντας πως κριτήρια στις εκλογές πρέπει να είναι τα καθημερινά προβλήματα, ενώ ο Χρήστος Μαργανέλης, στέλεχος της Παρέμβασης Αριστερών Πολιτών και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της ΠΑΣΥ, κάλεσε τους εργαζόμενους να απαντήσουν στο δικομματισμό μέσα από τις κάλπες. Τέλος, ο Γιάννης Νάος, δημοτικός σύμβουλος με την ΠΑΣΥ, κατήγγειλε τις αντιλαϊκές αποφάσεις των παρατάξεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Μηνύματα αισιοδοξίας(2006-10-13 00:00:00.0)
«Καυγάς για τους δείκτες όταν οι εργαζόμενοι βασανίζονται»(2006-09-30 00:00:00.0)
«Χρυσόσκονη» συγκάλυψης το «όραμα» Ντινόπουλου(2006-07-19 00:00:00.0)
Ψηφίστε για σας και τα παιδιά σας!(2006-07-12 00:00:00.0)
Ενίσχυση του συνδυασμού της λαϊκής αντεπίθεσης(2002-07-18 00:00:00.0)
Για δήμο μαχητή, συμπαραστάτη των λαϊκών αγώνων(1998-10-08 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ