Τετάρτη 11 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
«Αποκάλυψη του πραγματικού ρόλου του Ηρακλή Γκότση»

Ανακοίνωση των Κομματικών Οργανώσεων, με αφορμή την επιχείρηση αποπροσανατολισμού του «ανεξάρτητου» υποψήφιου δημάρχου Ηρ. Γκότση

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Κομματικές Οργανώσεις Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ, με την οποία καταγγέλλουν την τακτική που ακολουθεί ο «ανεξάρτητος» υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Ηρακλής Γκότσης. Στην ανακοίνωση τονίζεται - μεταξύ άλλων - ότι η εκλογική μάχη είναι πολιτική και τα αποτελέσματά της θα κρίνουν την επομένη των εκλογών. Αν δε μειωθούν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στους Δήμους και τις Νομαρχίες, θα έχουν σοβαρά στηρίγματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Επιπλέον, καυτηριάζει τη στάση των κομμάτων του ευρωμονόδρομου - ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ - και το ρόλο που έχουν παίξει οι εκπρόσωποί τους γενικότερα στην Αυτοδιοίκηση αλλά και στη Νέα Ιωνία, για την προώθηση αυτής της πολιτικής.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται για τον «ανεξάρτητο» υποψήφιο δήμαρχο Νέας Ιωνίας Ηρακλή Γκότση. Συγκεκριμένα, αναφέρεται: «Ομως, δεν είναι απολύτως γνωστός και στους Ιωνιώτες ο πραγματικός ρόλος τού προσφάτως "ανεξάρτητου" υποψηφίου Δημάρχου Ηρακλή Γκότση. Ηρθε, όμως, η ώρα να αποκαλυφθεί, μέσα από το ίδιο του το φυλλάδιο. Μην μπορώντας να κρύψει άλλο το ΑντιΚΚΕ μένος του γράφει: "Η ΔΑΣΙ και ο Ηρακλής Γκότσης σαν Δήμαρχος, απέδειξαν ότι μάχονται μόνο για τη Νέα Ιωνία. Είπαμε και στο παρελθόν, λέμε και τώρα, ένα μεγάλο ΟΧΙ σε όσους βάζουν πρώτα το κομματικό συμφέρον και σε όσους επιδιώκουν τη διάσπαση, την πόλωση και το διχασμό"».

Στη συνέχεια, οι Κομματικές Οργανώσεις Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ επισημαίνουν: «Ποιος τα λέει αυτά!!! Ο άνθρωπος που κατηγορούσε σε οπαδούς και φίλους του Κόμματος τα στελέχη του ΚΚΕ, γιατί υπερασπίστηκαν την πολιτική συνεργασιών του Κόμματος, είπαν ΟΧΙ στη συνεργασία με τον ΣΥΝ... το κόμμα, δηλαδή, που ψήφισε τη Συνθήκη του Μάαστριχτ και σήμερα συνεργάζεται με το ΠΑΣΟΚ σε 17 Δήμους της Αττικής, σε 10 πόλεις νομών σε όλη την επικράτεια και σε αρκετές Νομαρχίες! Αυτός, που μέχρι σήμερα ζητάει ψήφους, λέγοντας ότι... κι αυτός είναι κομμουνιστής!»

Επιπλέον, στην ανακοίνωση τονίζεται το εξής: «Για άλλη μια φορά, κάνουμε γνωστό ότι ο κ. Γκότσης δεν έχει καμία σχέση με το ΚΚΕ, τις παραδόσεις, τις αξίες και τα ιδανικά μας!

Στη Νέα Ιωνία των αγωνιστικών παραδόσεων, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΝ έχουν στόχο να εγκλωβίσουν τη λαϊκή αγανάκτηση που γεννά η πολιτική της ΝΔ, στα πλαίσια των χρεοκοπημένων συνταγών της σοσιαλδημοκρατίας και του συμβιβασμού. Ο κ. Γκότσης έχει σαν στόχο του να ψαρεύει στα θολά αριστερό κόσμο και να μειωθεί η δύναμη του ΚΚΕ στο Δήμο. Με αυτό τον τρόπο, ο μόνος ωφελημένος θα είναι ο δικομματισμός και ο Συνασπισμός.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ: Να ορθώσει ΤΩΡΑ ανάστημα! Να ψηφίσει ΜΑΖΙΚΑ, ανεξάρτητα από επιμέρους διαφορετικές απόψεις, τους Συνδυασμούς της ΔΗΠΙ στη Νέα Ιωνία και της ΝΑΣ, που στηρίζει το ΚΚΕ, όπως έκανε στις Εθνικές Εκλογές και στις Ευρωεκλογές.

Ιωνιώτες - Ιωνιώτισσες,

Αλλάξτε τους συσχετισμούς! Στηρίξτε τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια της ΔΗΠΙ, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Τσουκαλά, της ΝΑΣ, με υποψήφιο Υπερνομάρχη τον Γιώργο Μαυρίκο και Νομάρχη τον Ηλία Νικολόπουλο».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΤΙΤΛΟ(2002-09-27 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις δημοτικών παρατάξεων(2002-05-12 00:00:00.0)
Ηρθε η ώρα να αποκατασταθεί η ιστορική και ηρωική διαδρομή(1998-10-08 00:00:00.0)
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων(1998-07-03 00:00:00.0)
Στο προσκήνιο ο λαός της Ν. Ιωνίας(1998-06-18 00:00:00.0)
Συζήτηση για τον προϋπολογισμό του δήμου(1997-02-25 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ