Τετάρτη 11 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΝΑΣ - ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
ΟΛΟΙ στις 8 το βράδυ στο Πεδίον του Αρεως

Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση θα μιλήσουν οι: Σπύρος Χαλβατζής, υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας με τη «Συμπαράταξη για την Αθήνα», Γιώργος Μαυρίκος υποψήφιος Υπερνομάρχης Αθήνας - Πειραιά με τη ΝΑΣ και Ηλίας Νικολόπουλος, υποψήφιος Νομάρχης Αθήνας. Θα χαιρετίσουν εκπρόσωποι της Κομμουνιστικής Ανανέωσης και της Παρέμβασης Αριστερών Πολιτών

Ηλίας Νικολόπουλος, υποψήφιος Νομάρχης Αθήνας
Ηλίας Νικολόπουλος, υποψήφιος Νομάρχης Αθήνας
Σήμερα η μεγάλη συγκέντρωση ελπίδας και προοπτικής. Στις 8 η ώρα το βράδυ, στο Πεδίον του Αρεως, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας», της «Συμπαράταξης για την Αθήνα» και όλων των αγωνιστικών συνδυασμών στους 45 δήμους της Νομαρχίας Αθήνας.

Εκεί όπου οι άνθρωποι της δουλιάς, του καθημερινού αγώνα για την επιβίωση, των Γραμμάτων και των Τεχνών, του Αθλητισμού θα δηλώσουν «παρών» και θα στείλουν ένα δυνατό μήνυμα: «Στηρίξτε τη συνεργασία της αντεπίθεσης».

Ομιλητές της συγκέντρωσης θα είναι ο Σπύρος Χαλβατζής, υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας με τη «Συμπαράταξη για την Αθήνα», ο Γιώργος Μαυρίκος υποψήφιος Υπερνομάρχης Αθήνας - Πειραιά με τη ΝΑΣ και ο Ηλίας Νικολόπουλος, υποψήφιος Νομάρχης Αθήνας. Θα χαιρετίσουν εκπρόσωποι της Κομμουνιστικής Ανανέωσης και της Παρέμβασης Αριστερών Πολιτών.

Θα 'ναι το πρώτο μήνυμα πριν από την κάλπη από αγωνιστές και αγωνίστριες που δεν ανέχονται άλλο να τους υποθηκεύουν τη ζωή οι αντιλαϊκές πολιτικές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Θα 'ναι ένα κάλεσμα στήριξης των αγωνιστικών ψηφοδελτίων για την Κυριακή των εκλογών. Θα 'μαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Οσοι παλεύουμε ενάντια στην πολιτική που προκαλεί τα βάσανά μας, τα βάσανα του λαού. Θα 'μαστε όλοι εκεί! Οσοι λέμε «τέρμα πια» στην κοροϊδία του δικομματισμού. Οσοι στεκόμαστε όρθιοι απέναντι στην επίθεση στο μεροκάματο, στη σύνταξη, στην Ασφάλιση, στην Παιδεία, στην Υγεία, στον Πολιτισμό - Αθλητισμό, στην ίδια μας τη ζωή. Οσοι δεν παζαρεύουμε το μέλλον μας και δεν το αφήνουμε στα χέρια των συμφερόντων του κεφαλαίου και των εκπροσώπων του. Θα 'ναι μια μεγάλη λαϊκή γιορτή ανυπακοής και λαϊκής αντίστασης.

Η ΝΑΣ, η «Συμπαράταξη» και οι αγωνιστικοί συνδυασμοί καλούν κάθε εργαζόμενο με την ψήφο του να δώσει δύναμη στους λαϊκούς αγώνες. Καλούν τους εργαζόμενους να καταψηφίσουν τους υποψηφίους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αφού είναι εντολοδόχοι των κομμάτων τους και θα ασκήσουν αντιλαϊκή πολιτική. Καλούν τους εργαζόμενους να προσπεράσουν τους συναινετικούς συνδυασμούς του ΣΥΝ και να γυρίσουν την πλάτη στους υποψήφιους του ΛΑΟΣ, οι οποίοι είναι αντιδραστικοί και κρύβονται.

Σπύρος Χαλβατζής, υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας
Σπύρος Χαλβατζής, υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας
Η απάντηση που θα τους κοστίσει και θα δώσει ελπίδα στο λαό είναι μία: Ψήφος στη ΝΑΣ, στη «Συμπαράταξη για την Αθήνα» και στους αγωνιστικούς συνδυασμούς σε όλη την Αθήνα που στηρίζει το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Κομμουνιστική Ανανέωση και η Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών.


Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος Υπερνομάρχης Αθήνας - Πειραιά
Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος Υπερνομάρχης Αθήνας - Πειραιά

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ