Τετάρτη 11 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Η απαγόρευση δε θα περάσει

Αμεση απάντηση στην απόφαση της γαλλικής διοίκησης της, ιδιωτικοποιημένης πλέον, Εμπορικής να απαγορεύσει τις επισκέψεις, στους χώρους της Τράπεζας, εκπροσώπων των συνδυασμών, ενόψει των επικείμενων τοπικών εκλογών, έδωσε η ΝΑΣ.

Κλιμάκια της ΝΑΣ επισκέφθηκαν χτες - μία μέρα μετά την απαγορευτική απόφαση - το κεντρικό κατάστημα και υποκαταστήματα της Τράπεζας και συζήτησαν με τους εργαζόμενους τόσο για τη σημασία που έχει αναφορικά με τα δικαιώματά τους η εν λόγω απαγόρευση όσο και για τις θέσεις της παράταξης και την ανάγκη να ανατραπεί στις εκλογές η κυρίαρχη αντιλαϊκή πολιτική. Το κεντρικό κατάστημα της Εμπορικής στη Σοφοκλέους επισκέφθηκε κλιμάκιο της ΝΑΣ, με επικεφαλής την υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλο Αλεξάνδρα Μπαλού, όπου συνάντησε τη γενική επιδοκιμασία των εργαζομένων.

Με ανακοίνωσή της, η ΕΣΑΚ Εμπορικής καταγγέλλει την απαγόρευση και σημειώνει: «Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν πρόκειται να "συμμορφωθούμε προς τας υποδείξεις" τους». Ταυτόχρονα τονίζει ότι οι ταξικές δυνάμεις θα συνεχίσουν και θα εντείνουν την αγωνιστική τους δράση ενάντια στην εργοδοτική αυθαιρεσία και αυταρχισμό, σε όσους προσπαθούν να επιβάλουν καθεστώς εργασιακού και πολιτικού μεσαίωνα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ