Τετάρτη 11 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
Κοροϊδεύουν τον κόσμο

Οι εργαζόμενοι να τιμωρήσουν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που υποκριτικά, όταν υπάρχουν καταστροφές, αποδίδουν τις ευθύνες τους στα ακραία καιρικά φαινόμενα. Το παραπάνω τόνισε ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος υπερνομάρχης Αθήνας - Πειραιά με τη ΝΑΣ, κατά τη διάρκεια της χτεσινής περιοδείας του στην εταιρεία «Ολύμπικ Κέτερινγκ» στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο Γ. Μαυρίκος τόνισε ότι «με τις πρώτες φθινοπωρινές βροχές η Αθήνα, βλέπουμε όλοι, ότι πνίγεται. Η Ελλάδα όλη αντιμετωπίζει προβλήματα και μεγάλες καταστροφές από τις πλημμύρες. Συνειδητά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αποδίδουν αυτά τα ζητήματα και τις αρνητικές συνέπειες για το λαό σε ακραία καιρικά φαινόμενα. Υποκρίνονται και χρειάζονται να τιμωρηθούν γι' αυτό στις εκλογές, στις 15 του Οκτώβρη. Εχουν κυβερνήσει οι ίδιοι σε δήμους αλλά και στην κεντρική κυβερνητική σκηνή επί δεκαετίες».

Υπογράμμισε πως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ «θα 'πρεπε να ντρέπονται και να μην προσβάλλουν με αυτό τον τρόπο το λαό αποδίδοντας στα καιρικά φαινόμενα τις συνέπειες αυτής της καταστροφής. Θα λέγαμε ότι αν υπήρχε φιλότιμο και ευθιξία στοιχειώδης θα έπρεπε να αποσύρουν τους υποψηφίους τους απ' το λεκανοπέδιο και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Θα ήταν μια στοιχειώδης ένδειξη ότι αναγνωρίζουν τις ευθύνες τους».

Τέλος, σημείωσε ότι επειδή «αυτό δεν πρόκειται να γίνει, πρέπει να το αναλάβει ο λαός. Τον καλούμε να τους τιμωρήσει, να τους βγάλει κόκκινη κάρτα, να στηρίξει τη ΝΑΣ και τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια».

Αναγκαία τα αντιπλημμυρικά έργα

Στις πλημμύρες αναφέρθηκε στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Αγάπιος Σαχίνης και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Δρούτσας. «Τα αντιπλημμυρικά έργα δεν είναι μόνο επίκαιρα αλλά επιτακτικά αναγκαία, γιατί θα βρεθούμε προ εκπλήξεων. Αντί, λοιπόν, να μιλάνε για "ακραία καιρικά φαινόμενα", ας αναλάβουν τις πολιτικές ευθύνες που τους αναλογούν». Η «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα» έχει καταθέσει εδώ και δύο χρόνια προτάσεις για τα αντιπλημμυρικά έργα, λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις του ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας», σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αποτέλεσμα συγκεκριμένων πολιτικών οι καταστροφές(2009-09-15 00:00:00.0)
Μεγάλες καταστροφές από τη νεροποντή(2007-06-07 00:00:00.0)
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πρέπει να τιμωρηθούν(2006-09-30 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(2004-02-14 00:00:00.0)
Με αγώνες να επιβάλουμε έργα προστασίας των κατοίκων και του περιβάλλοντος(2002-09-05 00:00:00.0)
Επιμένει στο «ακραίο καιρικό φαινόμενο»(2002-07-17 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ