Τετάρτη 12 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Ψηφίστε για σας και τα παιδιά σας!

Περιοδεία του Γ. Μαυρίκου στα «Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα»

Ο Γιώργος Μαυρίκος μίλησε ξεκάθαρα στους εργάτες του εργοστασίου «Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα». Τόνισε πως «η ΝΑΣ δεν πρόκειται να τάξει λαγούς με πετραχήλια. Αυτό, όμως, που μπορεί να κάνει είναι ένα: Οποια δύναμη αποκτήσει σε αυτές τις εκλογές θα την αξιοποιήσει για την ισχυροποίηση των αγώνων του λαού».

Ο υποψήφιος υπερνομάρχης με το ψηφοδέλτιο της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» περιόδευσε, χτες, στο εργοστάσιο και δεν έκρυψε την πραγματικότητα: «Τα αποτελέσματα των εκλογών μπορούν να βοηθήσουν τους αγώνες του λαϊκού κινήματος, αλλά μπορούν και να το δυσκολέψουν. Εάν ενισχυθεί ο δικομματισμός θα πάει πίσω γιατί οι κυβερνώντες θα λάβουν ένα μήνυμα που θα λέει: Μπορεί να δυσφορούμε, αλλά υποχωρούμε και υποτασσόμαστε». Αντίθετα, «εάν οι εργαζόμενοι στηρίξουν τη ΝΑΣ, αυτοί που θα δυσαρεστηθούν και θα ανησυχήσουν είναι ο ΣΕΒ, η ΕΕ, η σημερινή κυβέρνηση, αλλά και η προηγούμενη, δηλαδή οι πηγές των βασάνων του λαού».

Επισήμανε, απευθυνόμενος στους εργάτες, πως είναι «ευκαιρία να τιμωρήσουμε αυτούς που προκαλούν τα βάσανα και δε σέβονται τις αγωνίες μας. Να δώσουμε προοπτική στον αγώνα για μια καλύτερη ζωή και θα απαντήσουμε αρνητικά στα σχέδια όσων θέλουν εργοστάσια με ελαστικές σχέσεις εργασίας. Να απαντήσουμε αρνητικά σε όσους ξεπουλούν την Υγεία και την Παιδεία των παιδιών μας». Και κατέληξε: «Σκεφθείτε τα βάσανα και τα προβλήματά σας και ψηφίστε για σας και για τα παιδιά σας»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ