Τετάρτη 28 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Φωνάζει ο κλέφτης...

Παπαγεωργίου Βασίλης

Αρκετά γράφουν οι χτεσινές εφημερίδες για το ΚΚΕ. Σελίδα ολόκληρη το «Καρφί», σχετικά μεγάλα κομμάτια αρκετές από τις υπόλοιπες εφημερίδες. Δικαιολογημένα, ίσως πείτε. Προχτές, το ΚΚΕ έδωσε συνέντευξη Τύπου, για τη διεθνή συνάντηση 64 κομμουνιστικών και εργατικών κομμάτων απ' όλο τον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες στην Αθήνα. Ενα γεγονός με ιδιαίτερη σημασία, που δε συμβαίνει κάθε μέρα. Προχτές, επίσης, υπήρξε δήλωση του Μ. Κοψίδη, υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του Κόμματος, σχετικά με την επίθεση ενάντια στο Κόμμα.

Ελα, όμως, που ελάχιστες γραμμές, από τα περισσότερα δημοσιεύματα αφορούν τόσο το πρώτο, όσο και το δεύτερο γεγονός. Το συντριπτικά μεγάλο μέρος τους αναμασά τα όσα έγραφαν και τις προηγούμενες μέρες, περί κρίσης στο ΚΚΕ, αναίτιας επίθεσης σε δημοσιογράφους, κλπ., κλπ.. Δεν έχουμε αμφιβολία, ότι αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν και τις επόμενες.

Ελπίζουμε, πάντως, ότι σημειώνοντας το γεγονός αυτό και κάνονας το παραπάνω σχόλιο, να μη συμπεριληφθούμε από τον κ. Ρέππα στους κυνηγούς της ελευθεροτυπίας και της ελεύθερης έκφρασης των δημοσιογράφων...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ