Τετάρτη 1 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βήμα για την ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 15 Μάρτη

Στην προετοιμασία της 24ωρης πανεργατικής απεργίας ρίχνονται οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, μετά τη χτεσινή στάση εργασίας

Στη μάχη για την προετοιμασία της 24ωρης πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 15 του Μάρτη ρίχνονται από σήμερα οι ταξικές δυνάμεις, μετά τη χτεσινή 4ωρη στάση εργασίας των εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και την απεργία των τραπεζοϋπαλλήλων.

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στις χτεσινές κινητοποιήσεις, οργανώνοντας την περιφρούρηση στις τράπεζες και προβάλλοντας μαχητικά τα αιτήματα του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος στις συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις.

Τις επόμενες μέρες εντείνονται οι συσκέψεις, οι περιοδείες και οι εξορμήσεις στους χώρους δουλιάς, με στόχο το πλαίσιο του ΠΑΜΕ και το κάλεσμα στην απεργία να φτάσουν σε κάθε εργάτη και υπάλληλο. Να αποτελέσει και η απεργιακή κινητοποίηση στις 15 του Μάρτη ένα μαζικό βήμα καταδίκης της πολιτικής της κυβέρνησης και των βιομηχάνων, που οξύνουν την επίθεσή τους με αιχμή τις Συλλογικές Συμβάσεις.

Σ' αυτή την κατεύθυνση, το ΠΑΜΕ διοργανώνει πλατιά συνδικαλιστική σύσκεψη την ερχόμενη Τρίτη στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων.


ΣΕΛ.  12   -   13

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ